OKULUM SINIFLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI | 11E vs 11F

Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası

 March Madness Kurtuluş Voleybol Turnuvası | 11E vs 11F

Okulum March Madness Kurtuluş sınıflar arası spor turnuvalarında voleybol branşında 11E ile 11F sınıfı çeyrek finalde karşılaştı. Maçı 2-0 ile kazanan 11E sınıfı da yarı finalist oldu.

March Madness Kurtuluş spor turnuvalarında bu hafta voleybol müsabakalarına sahne oldu. Takımının kuruluşu şampiyonluk parolasıyla oluşturulan 11F haftanın süprizini yaparak turnuvaya veda etti.

Setler başa baş geçti ilk seti 11E 18-16 kazanırken, ikinci set te aynı heyecana sahne oldu ve 11E 15-13 kazanarak 2-0'lık sonuçla yarı finale giden taraf oldu.

Oynadığı voleybol ile 11F takımından Derin, Tuana, Melek ve Bali'nin performansları hayal kırıklığı yarattı. March Madness Kurtluş Sınıflar Arası Spor turnuvalarında futbolda olduğu gibi voleybolda da süpriz sonuçlara tanık oluyor.

Okulumuz öğrencilerinin bu heyecan dolu maçları izlemesi için buradan davet ediyorum. 

Uyarılar

March Madness Kurutuluş sınıflar arası turnuvada hafta başında cezaların da geldiği maçlar oldu. Sportmenlik kurallarının bizim için çok önemli olduğunun altını çizmek istiyorum. Dolayısıyla yarışamalar katılan oyuncuların yukarıdaki sportmenlik yazısını tıklayarak okumaları uyarısında bulunmak istiyorum.

İkinci uyarımız ise okul içi, turnuva öncesi, turnuvalar sırasında ve sonrasında 11E Sınıfı Öğrencilerinden Fatih mahlalalı Arda Aktaş uyarılmıştır. Bundan böyle sportmenliğe uygun davranışlar sergilemesi halinde tüm müsabakalardan men edilecektir.

Yarışmanın önemli olduğu March Madness Kurtuluş turnuvasında elenen ve yoluna devam eden takımları bir kez daha kutlarım.


Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.