OKULUM BASKETBOLDA İLÇE YARI FİNALLERİNDE

Genç Kurtuluş PitBulls İlçe Yarı Finalinde

 Genç Kurtuluş PitBulls Basketbolcuları İlçe Yarı Finalinde

Okulum erkek basketbol takımı Genç Kurtuluş PitBulls ilçe turnuvalarında yarı finallere gitmeyi başardı. İlk turu rakibinin olmamasından bay geçen okulum basketbolcuları çeyrek finalde Zincirlikuy İSOV ile Nuri Akın Arena'da karşılaştı.

Genç Kurtuluş PitBulls basketbolcuları çeyrek finalde beklemediği bir rakip ile karşılaştı. Maçın sahada kazanılacağını gösteren İSOV rakibi ERA Okullarını geçerek çeyrek finaldeki rakibimiz oldu.

Oyuna İSOV'un sayılarıyla başlandı. Ancak okulum basketbolcuları savunmayı sertleştirip içerdeki sayıları engelleyip dış şutlara da izin vermeyince kontrolü ele geçirdi ve öne geçti. 

Kenardan oyuna dahil olan Cuma ve Beşiktaşlı oyunun seyrini değiştirdi. Buldukları paslar ve rakibi aldatarak attıkları sayılarla okulumuz basketbol takımının da skorda arayı açmalarını sağladı.

Daha sonra iyi savunmamız meyvelerini fastbreak sayılarıyla verince maç adeta devrede koptu ve yarı final okulumuz basketbol takımına görünmeye başladı.

Büyük İtü'lünün fastbreakteki smaçları, Cuma'nın pasları ve Beşiktaşlının savunmanın boşluklarını değerlendirerek bulduğumuz sayılar tarafımızca güzel bir oyun seyri yaşattı. 

Ayrıca dış şutlarla rakibi zor duruma bırakan Alp, Serkeş ise katkı sağlayan diğer oyuncularımız oldu. Çember altında ise İbo ve Eren'in yanı sıra zaman zaman Maşallah'ın da oraya yardımda bulunmasıyla iyi bir takım olduğumuzun mesajı verilmiş oldu.

Okulum Genç Kurtuluş PitBulls basketbolcularını sportmence oynadıkları ve kazandıkları bu müsabaka için tebrik ederim. 

49-29 ile galibiyet aldığımız çeyrek final müsabakasından sonra yarı finalde okulum basketbolcuları FMV Işık ile karşı karşıya gelecek.

Paylaş:
spacer

2 yorum:

  1. başarılarımızın devamını dilerim hocam VAMPOOOOOOOS

    YanıtlaSil
  2. IŞIK KOLEJİ GELİYORIZ!!!

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.