OKULUM SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI | 11G VS 11B

March Madness Kurtuluş

 Okulum March Madness Kurtuluş Futbol Turnuvası

Okulum sınıflar arası futbol turnuvasında 11B ile 11G karşı karşıya geldi. Oldukça zevkli olan müsabakada çeyrek finale 4-1 ile 11G sınıfı gitti.

Yağmurlu bir havada oyanan 11G-11B futbol müsabakasına okulumuz öğrencilerinden ilgi yoğundu. Çok çekişmeli geçen bir müsabaka oldu.

Maçta 11G sınıfı 2-0 öne geçti. Ancak ilerleyen dakikalarda 11B sınıfı kafa gölüyle skoru 2-1'e getirdi. Bu kafa golü turnuvanın ilk kafa vuruşu olarak kayda geçti.

Daha sonra maçta karşılıklı penaltılar oluştu. Her iki sınıf ta bulduğu penaltıları cömertçe auta attı. 11B sınıfı 2-1 gerideyken önce penaltı kaçırdı. Sonra maçın en iyi oyuncularından olan Ulaş'ın çok büyük savunma hatasını affetmeyen 11G skoru 3-1'e taşıdı.

11G sınıfı kırmızı kart görerek sahada bir adam eksik oynamasına rağmen 11B sınıfı bu fırsatı değerlendirmeyi bir türlü başaramadı.

Ataklarını arttıran ve 11G sınıfın adeta yarı sahaya boğan 11B bir türlü golü bulamadı. Kontrataklardan da boş kalenin çerçevesini bulamayınca 11G sınıfı cezayı kesti ve skoru 4-1 yaptı.

11G sınıfı takım kaptanı Bali'nin önderliğiyle 11G sınıfının kontrollü oynadığı futbolu ile şampiyonluk adayı olduğu mesajını vererek çeyrek finale yükseldi.

Her iki takımın sportmenlik kuralları içerisinde yaptığı mücadeleden dolayı kendilerini tebrik ederim.
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.