OKULUM SINIFLAR ARASI BASKETBOL TURNUVASI | 10Bvs11E - 9Bvs11C

Sınıflar arası basketbol

Sınıflar Arası Basketbol Turnuvası

 Okulum March Madness Kurtuluş Basketbol Turnuvası

Okulum March Madness Kurtuluş turnuvalarında Basketbol branşı maçları da oynandı. Basketbol müsabakaları 3x3 Tek Potada oynanmaktadır. 

Günün müsabakalarında Çeyrek finalden yarı finale gidecek takımların biletleri belli oldu. 10Bvs11E müsabakasında 15-10 maçı kazanan 11E sınıfı yarı finale giden ilk bileti aldı. Günün diğer müsabakasında ise 11Cvs9B karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen müsabakada 11C sınıfı maçı 12-8 kazanarak yarı finalin son biletini alan takım oldu.

Okulum March Madness Kurtuluş Basketbol Turnuvası bu yıl çok az takımın katılımıyla gerçekleşti. Çılgın Mart etkinliği çerçevesinde eleme usulüyle yapılan maçlarda basketbolda son 4 takım belirlenmiş oldu.

Sınıflar arası basketbol turnuvasında 10B sınıfı Beşiktaşlının tüm gayretlerine rağmen Özgün-Büyük İtülüsüne karşı bir süpriz gösteremeyerek turnuvaya veda etti.

Diğer taraftan da Cuma-Eren-Küçük İtülü de çaylaklara çekişmeli geçen maçta şans vermedi. Ancak 11C sınıfı final düşünmesine rağmen oynadıkları basketbolun finalden uzak bir sınıf olduğunu da göstermektedir.

Basketbol maçlarının oynandığı bu haftada okulum march madness kurtuluş basketbol turnuvasının seri başı takımının 11E sınıfı olduğu gözlenmiştir.

Öğrencilerimin okulum march madness kurtuluş spor turnuvaları etkinliğinde basketbolculara yakışır sportmence davranış sergilemelerinden dolayı kendilerini tebrik eder. 11E ve 11C sınıfına da yarı finalde başarılar dilerim.

Maçlardan Kısa Kare

11C vs 9B


11E vs 10B






Paylaş:
spacer

1 yorum:

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.