OKULUM SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI | 11D vs 11C

Sınıflar arası futbol turnuvası 11C vs 11D

 Okulum March Madness Kurtuluş Futbol Turnuvası 11C vs 11D

Okulum March Madness Kurtuluş sınıflar arası futbol turnuvasında erkeklerde son yarı finalist penaltılarla belli oldu. 

Maçın normal süresinin 2-2 bittiği 11C vs 11D futbol müsabakasında seri penaltılar sonucunda 3-2 kazanan 11D sınıfı oldu.

Çok fazla itirazın olduğu maçı yöneten öğrencimiz Fatih'e yine öğrencilerimiz tarafından çok fazla tepki geldi. Ancak kurallar gereği iki takımın da onayladığı öğrenci hakemlik yaptığından dolayı bu tepkilerin 11C ve 11D sınıflarına yapılması daha doğru olacaktır.

Karşılıklı goller ile maçın normal süresi 2-2 bitmiştir. Kurallar gereği direk penaltılara geçti. Penaltılar sonunda 3-2 üstünlük sağlayan 11D sınıfı son yarı finalist oldu.

İtirazlar ve Cezalar

1. Kaleden kaleye olan golün aut atışından kimseye değmemesinden dolayı geçersiz sayılması kurallara uygun olduğundan bu itiraz red edilmiştir.

2. Boş kaleye hakemin düdüğüyle atılması engellenen pozisyonda, taç atışının hatalı yapılmasıyla ilgili olduğu saptanmıştır.

3. Her ne kadar maç yönetiminin kötü olduğu düşünülse de hakemlik yapan Fatih'in bir kural hatası görülmemiştir. Ancak sınıfların Fatih'in hakemliğini onayladığı benzer durumlarda itirazlarının artık daha dikkatli yapmaları gerektiğine karar verilmiştir.

4. Turnuva yöneticileri ve Beden Eğitimi zümresinin müsabakada yer almıştır. Yapılan diğer itirazların iddia olarak kalmıştır. Dolayısıyla 11C-11D maçının penaltılar sonucunda 11D sınıfının kazandığına karar verilmiştir.

Okulum march madness kurtuluş sportif turnuvalarında 4 branştan da Final Four takımlarının belli olmuştur. Önümüzdeki hafta dörtlü finaller oynanacaktır.
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.