OKULUM FUTBOL TURNUVASINDA 10C-11E KARŞI KARŞIYA GELDİ

March Madness Kurtuluş Futbolu

 Okulum Futbolda 10C-11E Karşılaştı

Okulum March Madness Kurtuluş Sınıflararası Turnvasında futbol branşında 11E ve 10C sınıfları karşı karşıya geldi. Oldukça zevkli ve çekişmeli olan müsabakada 10C adını çeyrek finale yazdırdı.

March Madness Kurtuluş futbol sınıflararası turnuvasında oyuna hızlı ve etkili başlayan 11E sınıfı oldu. Maçın ilk bölümünde büyük üstünlük kuran 11E sınıfı 2-0 öne geçti.

Oyunun kontrolünün 11E sınıfında olduğu dönemde 11E sınıfının gevşemesi sonunda 10C yavaş yavaş oyuna ortak olmaya başladı. Birkaç atak yapmasına rağmen 10C bir türlü oyuna ortak olacak golü bulamadı.

11E sınıfndan Fatih çok gevşeyip savunmada topla şov yapmak istediği bir anda top kaybına sebep olarak. 10C'nin arzuladığı golu Betten tarafından bulmasına neden oldu.

Golden sonra 10C fırtınası izledik. Seyir zevki çok yüksek olan maçta 10C sınıfı 3 gol üstü üste gelen dakikalarda buldu. 4-2 öne geçti.

Oyunun son 4 dakikasında 11E sınıfı baskısını artırıp 3. golü buldu. Ancak kalan sürede 11E sınıfı ihtiyacı olan golü bulamadan March Madness Kurtuluş Futbol sınıflar arası turnuvasından elenmiş oldu.

10C'yi çeyrek finale çıktığı için tebrik ederiz. Oyunu oynayan ve izleyen tüm öğrencilerimizin sportmence davranışlarından dolayı da March Madness Kurtuluş Turnuvası tertip komitesi olarak mutluluk duyduk.


Paylaş:
spacer

5 yorum:

  1. 2 gündür favori takımlar kayıp, süprizlerle başlayan march madness kurtuluş şimdilik çok keyifli

    YanıtlaSil
  2. OSMAN SANDIKÇI EFECKT

    YanıtlaSil
  3. osman sandıkçı daha iyi yerlerde oynamalı

    YanıtlaSil
  4. Osman Efe sandıkçı çok daha iyi yerleri hak ediyor inanılmaz bir yetenek

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.