OKULUM SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVSI | ÇEYREK FİNAL 9C vs 11A

Sınıflar Arası Futbol Turnuvası

 Okulum March Madness Kurtuluş Futbol Turnuvası

Okulum March Madness Kurtuluş sportif turnuvasından futbol branşında çeyrek finalde flash 9C sınıfı rakibi 11A sınıfını ağırladı. Maçı 6-1 kazanan 11A sınıfı çeyrek finale giden taraf oldu.

Sağanak yağış altında oyanan maçta, yağmur maç ilerledikçe hızını arttırdı. Eleme turunda 9C'nin flaş futbolcuları 11H sınıfını 2 fark ile geriye düşmesine rağmen 4-2 yenerek çeyrek finale gelmişti.

Maçın başında 11A sınıfı erken golü bularak 1-0 öne geçti. Yağmurun etkisini arttırmasıyla 11A sınıfı da baskısını arttırmaya başladı. Önce direkleri dövdüler. Sonra da çok müsait pozisyonları cömertçe harcadılar.

Heyecanın Yaşandığı Dakikalar

9C sınıfı oyunu dengeleyip pozisyonlara girdiği sırada kontra ataktan bir gol yiyince maçın ilk bölümü 11A'nın 2-0'lık üstünlüğü oluştu. 9C yediği golün hemen ardından bir penaltı kazandı. Penaltıyı değerlendiremeyen 9C sınıfı 1 dakika sonra golü bularak maçı 2-1'e getirdi.

9C sınıfı beraberliği yakalamak adına baskılarını yoğunlaştırıp, geriyi risk altına aldı. Maçın son 5 dakikasına 4 gol sığdıran 11A sınıfı çeyrek final maçını 6-1 kazanarak futbol müsabakalarında ilk yarı finalist oldu.

Okulum March Madness Sınıflar arası futbol turnuvasında 11A sınıfından Arda, Mikail, Ahmet Hüsrev(2) ve Berat(2)'ın golleriyle şampiyonluk için biz de varız dedi.

Her iki takımın sağanak yağışta göstermiş olduğu sportmenlik davranışları için kendilerine teşekkür eder, 11A sınıfına yarı finalde başarılar dilerim.

Maçtan Bir Kesit



Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.