OKULUM GENÇ PITBULLS'TAN HÜZÜNLÜ MAĞLUBİYET

Okulum Basketbol Takımı

 Okulum Genç PitsBull Basketbol Takımı Yarıfinalde Kaybetti

İlçe basketbol turnuvasında FMV Işık Lisesiyle karşılaşan okulum Genç PitsBull basketbol takımı tüm maçı önde götürmesine rağmen mağlup ayrıldı.

İlçe basketbol müsabakalarında yarı finale yükselen ve FMV Işık Lisesiyle karşılaşan okulum Genç PitsBull basketbol takımı oyundan 46-42 mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Kurtuluş Lisesi erkek basketbol takımı 3.lük maçında ev sahibi Nuri Akın Anadolu Lisesiyle karşılaşacak.

Okulum Kurtuluş Genç PistBull basketbol takımı tüm maç boyunca istediklerini sahaya koydu. Oyuncularımın finale gidiyoruz rehavetine kapılmasıyla savunmada planladığımız topa baskı prensibini bir kere ihlal ettik. Bunun da cezası mağlubiyet ile 3.lük maçına kalmamız oldu.

Oyunun son 54 saniyesinde 4 sayı ile önde olan okulum basketbolcuları topa baskı konusunda es geçince rakibin 3 tane şansını denediği 3 sayılık atışların da isabetiyle oyundan 46-42 mağlubiyetle ayrılmamıza neden oldu.

Basketbolcularımın mücadelesini son derece olumlu bularak kendilerini kutlarım. Tüm eleştirilerimizi maç sonunda soyunma odasında oldukça sert bir şekilde vererek bu maçı geride bıraktık.

Şimdi okulumuzun çok uzun zamandır hasret olduğu kupayı kazanmak için 3.lük maçına konsantre olmuş durumdayız. Okulum Kurtuluş Genç PitBull basketbolcularının bunu başaracağına inanmaktayım.

Sezonun son maçının kupa olması dileğiyle.




Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.