OKULUM SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI | ÇEYREK FİNALLER 10C vs 12D ve 11F vs 11G MAÇLARI


Okulum March Madness Kurtuluş Futbol Çeyrek Finalinde İki Maç Oynandı

Okulum March Madness Kurtuluş sınıflar arası turnuvasında futbol branşından 2 maç oynandı. Çeyrek final vizesi alan sınıflar ise 10C ve 11F sınıfları oldu.

March Madnes Kurtuluş sınıflar arası turnuvalarda kıyasıya maçlar devam ediyor. Günün maçlarında çeyrek finalde 10C ile 12D sınıfları karşılaşırken diğer maçta da 11F ile 11G karşı karşıya geldi.

Okulumuz öğrencilerinin futbola doyduğu bir günün sonunda 11F sınıfı penaltılar ile yarı finali görürken, 10C sınıfı da üstün bir oyunla yarı final yolcusu oldu.

Maçların Değerlendirilmesi

Okulum March Madness Kurtuluş sınıflar arası turnuvalarındaki günün futbol maçları yavaş yavaş sona geliyor. Artık final four'un temsilcileri belli olurken, şampiyonluk yarışı kıyasıya devam etmektedir.

Şimdiye kadar sportmenlik ruhuna uygun hareket eden sporcu öğrencilerime hem teşekkür ederim hem de yoluna devam eden takımlara başarılar dilerim.

10C vs 12D Maçı

Okulum March Madness Futbol 10Cvs12D

10C sınıfı oldukça etkili bir oyun sergiledi. 12D sınıfının dağınık oynamasını iyi değerlendiren 10C sınıfı çeyrek finali kayıpsız geçmiş oldu. 10C sınıfı müsabakayı 5-2 kazanarak yarı finalist oldu.

Oldukça teknik ve takım oyunu sergileyen 10C sınıfı şampiyon olacağım mesajını vermeye devam ediyor. 12D sınıfını adeta sahaya gömen 10C sınıfı okulumuz öğrencilerinde muhteşem bir ilgi görmeye başladı.

Oynadığı futbol ile tüm okulum öğrencilerinin sempatisini kazanan 10C sınıfının yolunun açık olmasını diliyorum. İlerde 10C sınıfı şampiyon oldu diye bir haber yazarsam, hak edilmiş bir şampiyonluktan gururla söz edeceğimi düşünmekteyim.

11F ve 11G Maçı

Okulum March Madness Futbol 11Fvs11G

Okulum March Madness Kurtuluş futbol turnuvasında bir ilkin gerçekleştiği maç oldu. Maçın normal süresi 4-4 berabere bitti. Böylece turnuvada ilk defa penaltıların kazananı belirleyen bir maç izlenmiş oldu. 

Uzatmalar sonucunda 6-4'lük üstünlük sağlayan 11F sınıfı yarı final vizesi alan taraf oldu. Gol krallığında 5 gol bulan Hesibo bu maçtan da 2 gol bularak liderliğini sürdürmeye devam etti.x

Maçın hakemliğini yapan Fatih her iki taraf ve seyircilerden büyük tepki topladı. Futbolu iyi bildiğini ifade eden Fatih okulum öğrencileri tarafından idare ettiği bu maçta hayal kırıklığı yaşattı. 

Maçtan sonra yapılan itirazlar Beden Eğitimi Zümresi tarafından değerlendirilmiş olup, maçlar olduğu gibi onaylanmıştır.

Okulum March Madness Kurtuluş futbol turnuvalarında yarı finalin son temsilcisi sonraki müsabakada belirlenecek. 

Böylece okulum, March Madness Kurtuluş turnuvalarında tüm branşlardaki Final Four temsilcilerini belirlemiş olacaktır.

Önümüzdeki hafta okulum March Madness Kurtuluş Final Four haftasında buluşuruz. 
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.