OKULUM SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI | 12C vs 11D

March Madness Kurtuluş Futbol

 Okulum March Madness Futbol Turnuvası 12C vs 11D

Okulum March Madness Kurtuluş spor turnuvalarından futbol branşında 12 ile 11D sınıfı karşı karşıya geldi. Oyunu 3-0 hükmen kazanan 11D sınıfı adını çeyrek finale yazdırdı.

Maalesef bu hafta oynanan futbol müsabakalarında 12C sınıfı sportmenliğe aykırı bir davranış gösterdi. Sınıf kadrosunda olmayan 12D sınıfı sporcusu Eren Arslan'ı maç kadrosuna aldı.

Turnuva temsilcilerinin bu durumu far etmesi sonucunda, müsabaka 3-0 11D lehine tescil edildi. Böylece 11D sınıfı Futbol turnuvasında çeyrek final biletini almış oldu.

Sportmenliğe Aykırı Davranışların Cezaları

1. 12D sınıfı öğrencisi Eren Arslan tüm sportif faaliyetlerden men edilmiştir.
2. 12C sınıfının sportmenliğe aykırı davranışlarından dolayı katılmış oldukları tüm branşlardan men edilmesine karar verilmiştir. Voleybol, Futbol Erkek ve Basketbol branşında yarışmalara katılan 12C sınıfı tüm branşlardan men edilmiştir. 

12 sınıfının basketbol branşından çıkarılması sonucunda 11F ile 12E arasında oynanacak olan ve kazanının 12C'nin rakibi olacağı tur şöyle düzenlenmiştir.

12E-11F 3x3 Basketbol Müsabakası yarı finalin ilk müsabakası olarak belirlenmiştir.

March Madness Kurtuluş sportif turnuvalarda umarım bundan sonraki müsabakalarda herhangi bir sportmenlik dışı davranış görmeden seyir zevki güzel maçlar izleriz.
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.