TBF & EUROCUP | ERDEM CAN VE TÜRK TELEKOMU

Türk Telekom Erdem Can

 EuroCup ve Basketbol Süper Ligin Flaş Takımı Türk Telekom ve Coach Erdem Can

Bu sezon TBF Türkiye Sigorta Basketbol Süper Liginin flaş takımı olan Türk Telekom, Coach Erdem Can liderliğinde yoluna dolu dizgin devam ediyor. Ligde hem Fenerbahçe Beko'yu hem de Anadolu Efes'i yenen Türk Telekom'da işler EuroCup'ta yolunda gitmektedir.

Bu sezon başında Türk Telekom takımın başına Erdem Can'ı getirdi. Erdem Can, daha önce Obradoviç ve Kokoskov gibi coach'larla çalışan Erdem Can, bir sezon da NBA'de Utah Jazz'da çalıştı. Edindiği deneyimler ile yeterince olgunlaştığını gösteren Coach Erdem Can hem EuroCup'ta, hem de Türkiye Sigorta Süper Liginde göz dolduran basketbol oynamaktadır.

Basketbol eğitimi kapsamında sizler için Erdem Can'ın Türk Telekom'a oynattığı basketbolun hücum setlerini de araştırdım. Türk Telekom Basketbol takımının hücum setlerine bakmadan önce Erdem Can liderliğindeki Türk Telekom EuroCup ve TBF Türkiye Sigorta Süper Ligdeki durumlarına da bir bakalım.

Erdem Can ve Türk Telekomun Liglerdeki Durumu

Erdem Can liderliğinde Türk Telekom Basketbol Takımı Eurocup'ta oynadığı 9 maçtan 7'sini kazandı. 85.9 sayı, 34.4 Rebound, 19.6 Asist, 8.8 Top Çalma, 2.2 Blok 98.8 Verimlilik puanıyla oynamaktadır. Şu anda Eurocup B Grubunda da lider durumdadır.

TBF Türkiye Sigorta BasketbolSüper Lignde ise 14 maçta aldğı 11 galibiyetle 2. sırada yer almaktadır. Basketbol Süper Liginde 86.6 Sayı, 32.6 Rebound, 21.3 Asist, 6.5 Top Çalma, 3.3 Blok ortalamasıyla oynamaktadır.

Erdem Can'ın Türk Telekom ile Oynadığı Playbook'u

Erdem Can'ın bu sezon Türk Telekom'a oynattığı basketbol derleyerek. Hücum organizasyonlarını araştırdım.  Coach'luk yaptığı Türk Telekom ile gururumuz olan Erdem Can takımına nasıl basketbol oynatıyor.

Türk Telekom Basketbol Takımından İki Kesit





Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.