ERMAN KUNTER BASKETBOL AKADEMİSİ İSİM HAKKINI GERİ ÇEKTİ

EKBA İsim Hakkını Çekiyor

 Erman Kunter Basketbol Akademisi (EKBA)

Ermen Kunter'in twitter'dan yaptığı açıklamaya göre yoğun iş temposu nedeniyle Erman Kunter Basketbol Akademisindeki isim hakkını Ocak 2023 itibariyle geri çektiğini duyurdu.


Spor camiası ve kamuoyu ile twitter hesabından haberi paylaşan Erman Kunter, spor okullarında eğitim gören tüm basketbolcu adaylarına başarılar diledi. 

Erman Kunter Basketbol Akademisi (EKBA), eski milli basketbolcunun isim hakkını verdiği bir basketbol okuludur. EKBA çocuklara verimli antrenman geçirmek, bireysel yetenekleri keşfetmek, top kontrolünü ve basketbolun temel kurallarını öğretmeyi hedef alıyor.

İstanbul'da 5 tane şubesi olan Erman Kunter Basketbol Akademisinin bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğin zamanla göreceğiz.

Umarım Akademi yeni bir isimle yoluna devam eder. 

Tunus Milli takımın başına geçirilen Erman Kunter 3 yıllık yapılanma süreciyle karşımıza çıkacak. Oldukça yoğun geçecek 3 yılın sonunda seyretmesi çok zevkli bir takım görmeyi bekliyoruz. Erman abinin bunu başaracağından hiç kuşkum yok. 

Erman Kunter son Afrika Basketbol Şampiyonasında zirveye çıkan Tunus milli takımını daha yükseklere çıkaracağını umuyorum.e

Tabi ki bu yoğun iş temposunda Akademi çalışmalarını aksatmaktansa çekilmenin doğru olduğunu düşünerek isim hakkını çekmesini kişisel olarak doğru buluyorum.

Basketbol duayeni Erman Kunter'e şimdiden başarılar diliyorum. Ayağı taşa değmesin.
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.