EUROCUP | GELECEK VAAD EDEN BASKETBOLCULAR

Eurocup

 Eurocup'ın Sitesinde Gelecek Vaad Eden Basketbolcular Açıklandı

7 Days EuroCup kendi resmi sitesinde gelecek vaad eden genç basketbolcuları açıkladı. Listede temsilcimiz Onuralp Bitim de yer almakta. Gelecek vaad eden genç basketbolcu adayları şöyle sıralandı.

2022-23 sezonunu en çok parlayan genç basketbolcu adayları olarak göze çarptı. 23 yaş altı basketbol oyuncularının sıralandığı listede bazı oyuncuların ileriye doğru hamle yaptığı değerlendirilmesi yapıldı.

Yükselen Genç Basketbolcular

Listeye giren bazı oyunculara şimdi birlikte bakalım. Bu oyuncuların gelecekteki durumlarını zaman bize gösterecek olup, listeye giren genç basketbolcu adaylarının yollarının açık olmasını dilerim

Onuralp Bitim | Frutti Extra Bursaspor

Kendisine güveni ve enerjisi olan genç bir basketbolcudur. Top çalma konusunda önsezileri vardır. Smaca gidebilen ve şutu olan çok yönlü bir oyuncudur.

Maç ortalaması 18,4 sayıdır. Ortalama verimlilik puanı 18,9 ile EuroCup'ta beşinci sırada yer almaktadır.

Khalifa Diop | Gran Canaria

Geçen yıl EuroCup Rising Star Kupasını kazandı. Bu yıl tekrar kazanırsa EuroCup'ta Bojan Dubljevic'in elde ettiği başarıyı tekrar edecek.

Müsabakalarda ortalama 20 dk süre alıyor. 11,1 verimlilik puanı, 10,1 sayı ortalaması, 4,8 ribaund ortalaması ile oynamaktadır.

Diop içerde oynamayı seven bir oyuncudur. Kendine özgü blok stili ve alley-oop smaçları vardır.

Yago Dos Santos | Oran Pharmacy Ulm

Altıncı haftada Proetey Slobozhanske'ye karşı 105-106'lık galibiyette 26 sayı, 10 asist ve 39 verimlilik puanıyla oynadı.

Dos Santos 4,9 asist ve 15,8 verimlilik ortalamasına sahip. Avrupada ilk sezonunu geçiren Dos Santos'un geliştirmesi gereken özellikleri olduğu belirtildi.

Jaylen Hoard | Hapoel Vegan Friendly Tel Aviv

Etkinliği ve enerjisiyle basketbol uzmanlarını şaşırtan bir EuroCup oyuncusudur. Şu ana kadar 39 iki sayılık atışının 31'ini sayıya çevirdi.

2,3 Hücum Reboundu ortalaması, 18,3 verimlilik puanına sahiptir.

Hatalarını her geçen gün aza indirerek oyunu geliştiyor. Toplamda 110 dakika top kaybı yapmadan bir dönem geçirmiştir.

Ismael Kamagate | Paris Basketball

Uzun kollara sahip bir pivot oyuncusudur. İyi bir hissi ve sezisi vardır. 2,0 blok ortalamasıyla EuroCup'ta lider durumdadır. 9,3 ribaund ortalamasıyla da göz doldurmaktadır.

Altı maçtan fazla oynayan başka bir oyuncu Kamagate kadar yüksek yüzdeli iki sayılık oranına (%83,0) sahip olmamıştır. Ayrıca maç başına 5,3 şut ortalaması da keza çok yüksek bir oran olmaktadır.

Paris'te liderlik rolünde olan Kamagate muhteşem bir sezon geçirmektedir.

Juan Nunez | Oran Pharmacy Ulm

Topu koruma ve pas verme gibi çok iyi becerilere sahiptir. Zevk ile izlenen guardlardan biri durumundadır.

Maç başına 21 dakika alan Nunez, 7,1 sayı ortalaması, 4,6 asist ortalaması, 1,1 top çalma ortalamasının yanında 8,7 verimlilik puanı ortalamasıyla oynamaktadır.

Üç sayılık ortalamasını geliştirdiği takdirde birinci sınıf bir oyuncu olması beklenmektedir.

Joel Parra | Joventut Badalona

Başladığı yer olan Joventut'ta şimdi takımın kemik oyuncularından biri olmuş durumdadır. Maç başına 4,6 ribound ortalaması ve 14,0 verimlilik puanı ortalamasına sahiptir.

EuroCup'ta sezon ilerledikçe gelişmesi devam etmesi beklenen oyunculardan biridir.

Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.