EUROLEAGUE WOMEN | ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ'NE BAKIŞ

 

CBK MERSİN

Kadın Basketbolunda CBK Mersin Yenişehir Belediyesi

Euroleague Women ve TBF ING Kadınlar Basketbol Süper liginde yoluna başarıyla devam eden CBK Mersin Yenişehir Kadın Basketbol takımına bir bakmak istedim. 

CBK Mersin Yenişehir Belediyesi; Euroleage Women B Grubunda 2. sırada yer alırken, TBF ING Kadınlar Basketbol Süper liginde ise ilk sırada bulunmaktadır. 

Bu sezonu TBF Cumhurbaşkanlığı kupasını da kazanan CBK Mersin Yenişehir Belediyesi, euroleague women'da bu hafta liderlik için Sopron Basket ile kozlarını paylaşacak.

Evinde Sopron Basket'ten ağır bir yenilgi alan CBK Mersin Yenişehir Belediyesi Macaristan'da galibiyet peşinde olacak.

Sopron Basket ile CBK Mersin Yenişehir Belediyesi arasında oynanacak karşılaşma canlı olarak 12 Ocak Perşembe günü Türkiye saati ile saat 18:00'da EuroLeague Woman YouTube kanalında yayınlanacak.

Maçın Analizi

Sopron şimdiye kadar kendi sahasında maç kaybetmedi. 6 galibiyet ile B grubunda lider durumda yer almaktadır. Macaristan liginde ise 14 galibiyetle ilk sıradalar.

CBK Mersin Yenişehir Belediyesi 5 galibiyet ile Euroleague Women B grubunda 5 galibiyet ile 2. sırada yer almaktadır. Türkiye ING Kadınlar Basketbol Süper Liginde ise 13 galibiyet ile ilk sırada yer almaktadır.

Son Karşılaşma

Önümüzdeki maç iki takım arasındaki toplamda ikinci maç olacak. Sopron Basket ilk maçta Brittney Sykes'ın 18 sayı ve 12 asistiyle 75-50'lik galibiyet aldı. Ancak sonrasında takımdan ayrıldı.

CBK Mersin Yenişehir Belediyesinden Jonguel Jones ilk maçta double-double yaptı. Ancak o da takımından ayrıldı.

Kilit Noktalar

Jelena Brooks ve DeWanna Bonner ile eşleşmesi merak edilmektedir. Her ikisi de çok tecrübeli oyuncular olmakla birlikte oyuna renk katmalarını umuyoruz.

Euroleague Women'da haftanın maçı olan Sopron Basket vs CBK Mersin Yenişehir Belediyesi maçının başlamasını şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz.
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.