KULÜBÜM U18 BASKETBOL TAKIMI YENİ YILDAKİ İLK MÜSABAKASINI OYNADI

Erkek U18 Kulübüm Takımı


 Kulübüm Önde Götürdüğü Basketbol Müsabakasında Yenilgiyle Ayrıldı

İyi bir hazırlık dönemi geçirerek yeni yıla yeni bir takımla girmeyi amaçlayan kulübüm U18 erkek basketbol takımı tüm maçı önde götürmesine rağmen oyunun son 90 saniyesindeki büyük hatalar sonunda maçı 68-63 kaybetti.

Aktif basketbol oyuncularımı yürekten tebrik ederim. Büyük hatalar yaparak maçı kaybetmiş olsalar da yine de iş ahlaklarından dolayı ziyadesiyle takdir edilmeyi hak ediyorlar.

Seri mağlubiyetlerin getirmiş olduğu mental çöküş ile birlikte maalesef aramızdan ayrılan oyuncularımız oldu. Sezonun devam ettiği ve önümüzde hala 8-10 maçın bulunduğu TBF İstanbul U22 ve U18 müsabakalarına kadromuz oldukça kısıtlı kalmış durumda.

Son maça sadece 6 oyuncumuz geldi. 5 oyuncumuzu da alt takımdan alarak sahaya 11 oyuncuyla çıkabildik. 10 oyuncumuzun aktif rol aldığı müsabakada rotasyon sorunları yaşamamız neticesinde rakibimiz İstanbul Karşıyaka bizi mağlup etmeyi başardı.


Kendilerinin sportmence yarışmalarından dolay tebrik ederim. Haklı bir galibiyet alan İstanbul Karşıyaka'ya da sonraki maçlarında başarılar dilerim.

Takımımız kalan kemik oyuncularla bir basketbol karakteri ortaya koymaya çalışmaktadır. Gerek tecrübesizlik, gerekse oyun bilgisi ve funthemental becerilerin yeterince oturmamış olması sonucu yenilgi aldık.

Sezonun yarısının bitmesine rağmen bir türlü takım kimyasının oluşturulmamış olmasını ve oyuncularımın henüz verimli basketbol oynamamasının sebebinin planladığım antrenmanlar düzeninde olduğunu kabul ederek sorumluluğu üzerime alıyorum.

TBF İstanbul Altayapı Liglerinde Klasman gurubuna şimdiden gitmiş olan basketbol erkek takımımın Klasman liginde hak edecekleri basketbol oyununu oynamasını beklemekteyim.

Özellikle topu durdumayı ve fastbreak ataklarını geliştirmeyi amaç edinecek olup, yarı sahada savunmada man to man; hücumda da Read&React System Basketbolunu layıkıyla oynayacağımızı umuyorum.

Sonraki maçlar için bol şanslar çocuklar.
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.