KULÜBÜM U14

klasmana gidiyoruz gibi

Kulübüm U14 Takımı Oyunun Yarısını Oynayamayarak Klasmana Gitti Gibi

Geçen gece TBF İstanbul Altyapı Liglerinde Asya C grubunda yer alan kulübüm U14 basketbol takımı ilk yarıdaki vasat oyunu sonunda rakibine 54-40 kaybederek klasman grubuna kalacak gibi oldu.

Rakibimiz Anadolu Marmara'nın aldığı haklı galibiyetten dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Kazanan takımın final grubuna doğru yöneleceği maçı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz.

Kulübüm U14 basketbol takımı, oyunun ilk yarısında saha paylaşımından büyük problemler yaşadık. Rotasyonu olmayan oyuncularımızın ilk yarıda 4 faule yükselmesinin de oyunumuzun etkinliğini azalttı.

Tüm maçı man to man oynayan takımım savunmada pek zorluk yaşamadı. Ancak arzuladığımız fastbreak ataklarında başarısız kaldık. Bizim için önemli olan Give&Go, Drible Drive ve Saha paylaşımlarını hiç yapamadık.

Oyun kurucularımızın da vasat bir oyun sergilemesinden de dolayı top kayıplarımız fastbreak sayılarıyla potamıza döndü.

Man to man savunmamızı full court'ta çevirdikten sonra oyunun ikinci yarısında 20 sayı geriden gelerek rakibimizi yakaladık. Ancak yine Give&Go, Fastbreak atakları ve Drible drive'dan vazgeçinde rakibimiz basketbol maçında bizi mağlubiyete uğrattı.

Kulübüm U14 takımı oyuncuları maçın ikinci devresinde oldukça karakterli bir basketbol oynadı. Umarım bundan sonra ki muhtemelen klasman grubunda yarışacağız. Kulübüm U14 basketbol takımının nitelikli basketbol oynamalarını dilerim.
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.