TBF | EBBL BAŞVURULARI BAŞLADI

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi

 Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 2022-23 Sezonu Başlıyor

Türkiye Baskebol Federasyonu web sitesinde EBBL'ye başvuruların başladığı açıklandı. Erkekler Bölgesel Basketbol Ligine başvuru şartlarını yerine getiren takımlar lige dahil edilecek.

Mahalli Liglerdeki Büyük Erkekler Liglerinin tamamlanmasının ardından, 2022 – 2023 Sezonu Erkekler  Bölgesel Basketbol Ligi olan EBBL katılım süreci başlamış oldu.

Mahalli liglerde 1. olan takımlar; Ankara, Bursa ve İzmir'in 2.leri, İstanbul'un 2.si ve 3.sü katılım sürecinde belirtilen şartları yerine getirdikleri takdirde, EBBL’de yer almaya hak kazanacaktır.

EBBL için katılım süreci 16 Ocak 2023 Pazartesi gününden, 27 Ocak 2023 Cuma günü saat 17:00’ye kadar sürecektir.

Katılım sürecinin tamamlanmasının ardından başvurularını eksiksiz yapan takım sayısına göre EBBL statüsü ve sezonluk müsabaka takvimi düzenlenerek ilan edilecektir.

EBBL liginde A takımlar ile ilk defa boy gösterecek olan genç basketbolcu adaylarına özel bir başarı dileğinde bulunmak istiyorum.

Basketbol eğitimini tarafımdan almış olan Bartu Tetik bu yıl ilk defa Bolu Artı Akademi erkek basketbol takımıyla EBBL  havuzuna gireceği için onun da çok iyi bir sezon geçirmesini dilerim.

Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.