FIBA | FIBA VAKFI PROJE ÖNERİSİ

 

FIBA BASKETBALL

FIBA Vakfı Proje Önerisi Başladı

FIBA Vakfı 2023 Ocak ayında bir proje başlattı. Başvurular 1 Ocak-15 Nisan tarihleri arasında Proporse a Project aracılığıyla yapılacağını duyurdu. 

FIBA Vakfı, basketbolun gençleri güçlendirmesi için eğitimin gücüne inanmaktadır. Bunun için dünya çapında iyilik için basketbol projesini hayata geçirdi. Bu vizyon ve misyonla örtüşen projeleri desteklemek için FIBA Vakfı, Propose a Project (Bir Proje Teklif Et) platformunu açtı.

Propose a Project platformunun amacı, basketbolu birleşmiş milletler sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşmak için kullanan projelere ve basketbolu bir gelişim aracı olarak kullanarak Basketball for Good (iyilik için basketbol) ailesini büyütmektir.

Kabul edilen projelere finansal destek, malzeme ve mentörlük desteği verilecektir. Ayrıca da Basketball For Good topluluğuna da dahil edilecektir.

FIBA Vakfı, temmuz ayından önce sonuçları başvuru sahiplerine bildirecektir. Gönderilen başvuruların şartları başvuru klavuzunda belirtilmiştir.

Projeler için herhangi bir sorusu olanlar için bbfg@fiba.basketball mail adresiyle iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Projeye başvurmak için  burayı tıklayabilirsiniz.


Fiba Vakfı

FIBA Vakfı


FIBA'nın sponsor ve basketbolun toplumdaki rolünü ele alan, basketbolun değerlerini, kültürel mirasını koruyan ve destekleyen bir koludur.

FIBA Vakfı, basketbolun gençlerin eğitimine olan gücüne inanmaktadır. Bunun için dünya çapında iyilik projesini hayata sokmuştur.
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.