EUROCUP | EUROCUP GM'LERİN SEZON ORTASI ANKETİ

 

GM Sezon Ortası Açıklaması

EuroCup GM'lerin Sezon Ortası Değerlendirmesi

Euroleague, yıllık sezon ortası basketbol anketini 7Days EuroCup'ta da yaptı. Takımların GM'lerine yapılan anket sonucunda bir değerlendirme yapıldı.

Normal sezonun ikinci yarısı başlarken GM'lere sorulan soruların bazıları şöyle oldu. Finale çıkacak favori ekipler, izlenmesi en zevkli takım, MVP, en iyi coach gibi sorular soruldu.

Şimdi yanıtlara bakalım.

Kim MVP olur?

Ankete katılan EuroCup GM'lerin verdiği oylar sonunda TBF Türkiye Sigorta Basketbol süper liginin takımlarından Türk Telekom ve Frutti Extra Bursaspor'un oyuncuları Jerian Grant ve Onuralp Bitim MVP adayı olarak gösterilerek EuroCup'a damga vurdular.

Eurocupta kim Mvp olr

En temiz şütör kimdir?

EuroCup GM'leri bu konuda Prometey Slobozhanske'de forma giyen Gian Clavell aldığı %25'lik oy ile önde görülüyor. Benite, Kulboka ve Slaughter diğer temiz şütörler arasında gösterilmektedir.
Eurocup Shoter


En iyi savunma oyuncusu kimdir?

Günümüz basketbolunda savunma çok önemli yer almaktadır. EuroCup'ın en iyi savunma oyuncusu olarak aldığı %25'lik oy oranıyla Paris Basketball'un yıldız oyuncusu Ismael Kamagate gösterildi.
En iyi savunma oyuncusu

En iyi pasör kimdir?

Paslarıyla EuroCup GM'lerini büyüleyen oyuncu Hapoel Vegan Friendly Tel Aviv'in oyuncusu J'Covan Brown aldığı %25'lik oy ile göze çarptı.
en iyi pasör

En spektüler oyuncu kimdir?

EuroCup GM'lerin bu klasmanda temsilcimiz Onuralp Bitim'i görmektedirler. Frutti Extra Bursaspor'da forma giyen Onuralp Bitim'i EuroCup Gelecek Vaad Eden Basketbolcular arasında da göstermişti.

Onuralp Bitim oyların %25'ini aldı.
en muhteşem oyuncu

Hangi EuroCup oyuncusunu transfer etmek istersini?

EuroCup GM'lerinin ellerinde olsa takımlarına transfer etmek isteyecekleri oyuncular aldıkları %10 oy oranı ile şunlar oldu. Jerian Grant, Onuralp Bitim ve Ismael Kamagate oldular.
Transferi istenen oyuncular

EuroCup'ın en iyi coach'u kimdir?

Bu soruya EuroCup GM'leri %30 oy oranıyla Frederic Fauthoux il %20 oy oranıyla da daha önce Galatasaray'da forma giymiş olan Jaka Lakovic'i gösterdi.
Best coach

EuroCup'ta hangi takımlar final oynar?

EuroCup GM'lerin ortak fikri temsilcimiz Türk Telekom ve Umana Reyer Venedik takımları arasında final maçının yapılacağı yönde oldu.
kimler final oynar

İzlemesi en keyifli takımlar hangileridir?

EuroCup GM'lerinin izlemekten en çok keyif aldıkları takım %20 oy oranıyla Gran Canaria v %15 oy oranıyla Prometey Basketball oldu. 
en eğlenceli takımlar


En büyük süprizi hangi takım yaptı?

EuroCup GM'lerinin yarısından fazlası Mincidelice JL Bourg en Bresse takımını gördü. JL Bourg basketbol takımı oyların %55'ini aldı.
Suprice team


En zorlu deplasman neresidir?

EuroCup'ta en zor deplasman olarak görülen yer Türkiye oldu. Türk Telekom ve Frutti Extra Bursaspor oyların %20'sini aldı. Üçünçü sırada Budocnost yer aldı.
uncomfortable basketball court


Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.