OKULUM ERKEK BASKETBOLU SON TOPTA KAYBETTİ:32-33

Okulum erkek basketbolu

Okulum Erkek Basketbolu


Son yıllarım en zayıf basketbol takımıma sahip olan okulum erkek basketbolcuları okulsporları faaliyeti kapsamında ilde 2 tur ilerledi.


Kendimizden oldukça üstün olan bir takımla oynadık Bahçelievler Cumhuriyet AL. Ancak oyun stratejimize basketbolcularım sadık kalınca skor olarak okulum erkek basketbolu önde gitti.

Okulum erkek basketbolcuları oyun planımızın neredeyse tamamına sadık kalmaya devam edince sahada basketbol olarak ta üstün kaldık ve bizden güçlü rakibimizi çaresiz bıraktık.

Devreye girildiğinizden de 10 sayılık üstünlüğümüz vardı. Özgür, Cemal ve Maşallah’ın muhteşem oyunuyla da takımımız galibiyete gidiyordu.

Rehavetin verdiği gevşemeyle önce büyük İTÜ’lü oyun planındaki stratejiden koptu. Sonra da Even’in strateji dışına çıkmasıyla, rakip bu zaafiyetimizi değerlendirip maçı berabere getirdi.

Son 10sn’de berabere olan maçta okulum erkek basketbolcularından Eren 0/2 serbest atış attı. Molada kesinlikle faul yapmayın dememize rağmen Ömerin rakibine faul yapması sonucu rakip basketbolcu 1/2 atarak skoru 32-33’e getirdi.

Maçın birimine 1sn kala bulduğumuz şut girmeyince okulum erkek basketbol takımı okul sporları mahali liginde 2. Turda veda etmiş oldu.

Sportmence yarışmalarından dolayı basketbol erkek takımımı ve gösterdikleri muhteşem performanstan dolayı Cemal, Özgür ve Maşallah’ı bir kere daha tebrik ederim.

Yarın yeni bir gün çocuklar. Ayağa kalkın ve çok çalışın.


Maçtan Kesitler








Paylaş:
spacer

1 yorum:

  1. şanssız bir maçtı bir sonra ki maçlarda daha iyi hazırlanmalıyız

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.