NBA | KYLE KUZMA RADARA GİRDİ

nba kyle kuzma

NBA’de Kyle Kuzma’ya İlgi Artıyor

NBA’de Washington Wizards forması giyen Kyle Kuzma bu sezon takımının en skorer oyuncularından biri konumuna gelerek kendisini birçok takımın radarına soktu.


Kyle Kuzma; Wizards‘tan ayrılmak istediği ve daha rekabetçi bir takımda oynamak istediği iddia edilince kendisiyle ilgilendiğini ifade eden NBA takımları oldu. Eric Pincus’un haberine göre; Los Angeles Lakers, New York Knicks ve Sacramento Kings, Kyle Kuzma ile ilgilendiği söyleniyor.

NBA’de Kyle Kuzma, 2021-22 sezonundan bu yana Wizards takımında oynadığı basketbol ile izlenmeye alındı. Başarılı basketbol oyuncusu Kuzma, Lakers tarafından Montrezl Harrell, Kentavious Caldwell Pope ve Draftın 22. sıra seçimi karşılığında Russell Westbrook için Wizards’a gönderilmişti. Şimdi ise Lakers'ın Kuzma'yı geri almak istediği söylenmektedir.

Geçtiğimiz günlerde de Atlanta Hawks ile Phoenix Suns‘ın  Kuzma ile ilgilendiği ifade edilince NBA takımlarının isimleri kullanılmaya başlandı..

Kyle Kuzma, NBA’de 2020’de Lakers ile şampiyonluk yaşadı. Basketbol oyuncusu bu sezon ise 26 maçta 21.4 sayı, 7.7 ribaund ve 3.6 asist ortalamalarına sahip bir istatistiğe sahip

Kyle Kuzma'dan Bir Kesit





Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.