OKULUMDA ERKEK FUTBOLU

okulum futbol

 Okul Sporları Müsabakalarında Okulum Erkek Futbolu

Okul sporları faaliyetleri mahalli ligler kapsamında okulum futbol takımı ilk müsabakasına çıkarak lig maçından 5-0'lık galibiyet ile sezonu açtı.

Okulum erkek futbol takımıyla bu yıl okul sporları faaliyetlerine de katıldık. Mahalli ligler başlamasıyla eleme turundaki ilk müsabakamızı geçen gün Zeytinburnu MTAL ile oynadık. 

Okulum erkek futbolcularının baştan sona futbol oyunlarını kabul ettirmeleri sonucunda müsabakadan 5-0'lık bir galibiyet alarak adımızı ikinci tura yazdırmış olduk.

Geçen sezonların aksine bu yıl okul erkek futbol takımım sportmenlik ruhunu daha fazla taşımaktadırlar. Sporcu öğrencilerimin takımın kurulma aşamasında bana göstermiş oldukları destekten dolayı kendilerine özel teşekkür ederim.

Özellikle saha içindeki takım kaptanımız Fatih'e ve adeta idari menejerlik yapan Tarım takımımızın sportmenlik ruhunu benimsemesine ve sporun amacının da okul futbol takımımızda bulmasını sağlamıştır.

Fatih ve Tarım ayrıca okul erkek futsal takımının da kurulmasına ön ayak olmuşlardır.

okulm futbol

mac basi futbol


Mahalli Ligler Statüsü

Okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen futbol erkek müsabakaları ilimizde 3 aşamada oynanmaktadır. 

İlk aşama eleme turu, ikinci aşama grup müsabakaları ve son olarak ta play off'lar oynanarak ilde akretide olacak takımlar belirlenmektedir. 

Okulum bu kapsamda ildeki eleme turunda 5. grupta yer almaktadır. İkinci tura yükselen erkek futbol takımımızın da rakbi Sultangazi Nuri Pakdil AL olup maç hazırlıklarımıza devam etmekteyiz.

Sporcu öğrencilerimin göstermiş olduğu sportmence yarışmalarından dolayı kendilerine teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.

Futbol Maçındaki Gollerimiz







Paylaş:
spacer

1 yorum:

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.