OKULUM ERKEK FUTBOL TAKIMI ELEME TURU YARIFİNALİ

Futbol erkek

Okulum Erkek Futbol Takımı Rayda

Okul sporları faaliyetleri kapsamında başlayan mahalli liglerde okulum erkek futbol takımı eleme turunu bir bir geçerek yarı finale kadar gelmeyi başardı.

Okulum erkek futbol takımı geçen yılın aksine çok daha iyi bir kadro kurarak futbol sahasında karakterini ortaya koyuyor. Bunun paralelinde çeyrek finali 5-0'lık net bir skor ile geçen okulum erkek futbolcuları final vizesi için maç gününe geldi.

Hava şartlarının olumsuzluğu, yağışın olması her ne kadar Ümit hocayı memnun etmese de futbolcu öğrencilerimin arzusu memnuniyetsizliğime ket vurdu.

Müsabakanın her şeyden önce sportmence sonlanacağından emin olarak sabah erkenden kafilemiz toplandı ve toplu ulaşım araçlarıyla Yedikule Namık Sevik stadına doğru hareket etti.

Okulum futbol erkek


Maç Öncesi Hazırlık

Takım kasvetli bir sabahta tüm öğrencilerden önce okul bahçesinde hazır bulundu. Daha güneş doğmadan öğrencilerimin kenetlenmesi takımımız adına önemli bir pozitif puan olarak değerlendirdim.

Spor malzemelerimiz, formalarımız, yedekler kulübesi için malzemelerimizi de topladık. Maç öncesi toplantıda takım kaptanı Enes her şeyden önce sportmence yarışmanın önemi vurgulaması gurur verici bir açıklama oldu.

Maç Nasıldı?

Oyuna santra vuruşunu rakibimiz Sultangazi Nuri Pakdil AL başladı.

Maçın genelinde okulum erkek futbolcuları oldukça etkiliydi. İlk yarıyı tek kale oynadı. Ancak gol bulmaması.

Kalecimiz Fatih, kaptan Bali ve Dilaver kardeşlerin çok iyi oyunuyla golü ha bulduk ha bulacak olduk.

İkinci devrenin ortalarına doğru Fatih Arda oyundan düşünce maç dengelendi.

Artık penaltı atışlarına hazırlandığımız sırada 90+3’te frikik golüne engel olamayarak okul sporları mahalli liginde grubumuzda yarı finalde elenmiş olduk.

Sporcu futbolcu öğrencilerimin gösterdiği sportmence yarışmadan dolayı kendilerini kutlarım.
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.