EUROLEAGUE | Nemanya Nedovic 7. Üçlüğünde İsabet Buldu!

euroleague

Şütör İllaki Sokar! 

Airlines Euroleague 12. haftasında Sırbistan derbisinde Kızılyıldız ile Partizan karşı karşıya geldi. Maçın son 2 saniyesinde 73-73 beraberlik varken. 0/6 ile oynayan Nemanja Nedovic 7. üçlüğünde isabet bularak Kızılyıldız'a galibiyeti getirdi.

Stark Arena'da oynanan Kızılyıldız ve Partizan'ı karşı karşıya getiren Sırbistan derbisinde iki takımın euroleague'de karışlaştıkları ilk basketbol maçında olarak tarihe geçmiş oldu. Basketbolun ilk Sırbistan Euroleague derbisi olan bu müsabaka maça yakışır bir son ile bitti.

Tüm maç boyunca Nedovic attığı üçlüklerin hepsini de kaçırdı. Son 2 saniyeye geldiğinde atış yüzdesi 0/6 idi. Ancak şütör her zaman şütördür ilkesi yanıltmadı ve Nedovic'in kullandığı son üçlük sayı olunca Partizan ligdeki 8. yenilgisini almış oldu. Kızılyıldız ise ligdeki 6. galibeyetine kavuşmuş oldu.

Bu maçtaki son atış Nisan 2008'de Torino'daki ULEB kupasında çeyrek finalde karşı karşıya gelen Galatasaray Cafe Crown - Beşiktaş Cola Turca derbisini hatırlatmış oldu.

Oyunun son saniyesine kadar Galatasaray Cafe Crown'un şütörü Cüneyt Erden 0/7 üçlük atışında bulunmuştu. Fakat 8. üçlüğünü kullanan Cüneyt Erden Galatasaray Cafe Crown'a ULEB Cup'ta yarıfinali getirmişti. 

    
Cüney Erden 0/7 3 Sayı İstastiği ile oynarken                 Nemanya Nedovic 0/7 3 Sayı İstatistiğindeyken



Paylaş:
spacer

3 yorum:

  1. 3+1 son saniyede gelen sayi muthisti

    YanıtlaSil
  2. Ulan şu nemanya ne yaptı etti takımı kurtardı yine başarılar Arjantin

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.