OKULUM ERKEK BASKETBOLU

okulum basketbolu


Okul Sporları Faaliyetleri Mahalli Ligler | Basketbol

Okulum erkek basketbol takımı okul sporları faaileyeti kapsamında düzenlenen mahalli liglerde sezonu galibiyetle açtı.

Okul sporları faaliyetleri mahalli ligler kapsamında il basketbol maçları başladı. İlk turun eleme sistemiyle gerçekleştikten sonra grup aşaması müsabakalarından sonra okul basketbol takımları play off'ta kozlarını paylaşacak.

Okulum erkek basketbol takımı 11. Grupta yer almaktadır. Eleme turundaki ilk rakibimiz Küçükçekmece Özel Aljazari Lisesi oldu.

okulumda basket


Basketbol Maçımız Nasıl Geçti


Oyunun ilk yarısı çok çekişmeliydi. Rakibimizi tam sahada durdurmaktan oldukça zorlandık. Guard Özgün de oyuna kötü başlayınca basketbol maçının ilk yarısı dengede geçti. 

Özgün x Cuma değişikliğinden sonra takımımız hücumda etkinliğini koyarak dengeli ataklar yapmaya başladı. Pota altında nam-ı diğer Büyük İTÜ'lünün baskın oyunuyla skorda liderliği sağladık.

okulum basketbolu


Nam-ı diğer Beşiktaşlı'nın da ince pasları ve  fastbreak sayıları da basketbol sahasına yakışır bir şekilde eklenince okulum basketbol takımı rakibi Aljazeri Lisesi karşısında skor farkını giderek açtı.

Okulum tüm basketbol oyuncularından katkı alarak 54-32'lik bir galibiyete uzandık. Basketbolcu öğrencilerimi özellikle göstermiş oldukları sportmence yarışmalarından dolayı tebrik ederim. 

erkek basketbol

Basketbol il müsabakaları ikinci turunda Rakibimiz ise Bahçelievler Cumhuriyet Anadolu Lisesi müsabakasına da şimdiden hazırlıklarımız başlamaktadır.

Maçtan Kesitler



Paylaş:
spacer

1 yorum:

  1. bir sonra ki maçta başarılar diliyorum beyefendi

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.