NBA | TAKAS MI VAR?

 

NBA takas

Detroit Pistons, Bojan Bogdanovic’i Takas mı Edecek


NBA’de Detroit Pistons forması giyen Bojan Bogdanovic, Bleacher Report’un haberine göre, takas edilmesi gündemde.


33 yaşındaki Hırvat forvet basketbolcu, Los Angeles Lakers takımına gidebilir. Pistons yönetiminin Bojan Bogdanovic’i takaslamayı düşündüğü belirtiliyor. Lakers dışında NBA'den başka takımların da Bogdanovic ile ilgilendiği belirtiliyor.

Detroit, NBA Doğu Konferansı’nın son sırasında bulunan genç bir takım olduğundan yaşı ilerlemiş oyuncuların yerini daha genç oyuncularla doldurmak istiyor. NBA'de ligin son sırasına yerleşen Detroit'in bu kararının doğru olduğu düşünülmektedir.

Bojan Bogdanovic, NBA'de 3 sezonluk sözleşmesi bulunmakta olup, 2025 yazına kadar sözleşmesi devam etmektedir. Sözlemesinin sonuna kadar Bogdanovic toplam 58 milyon dolar kazanacaktır.

Hırvat oyuncu, bu sezon NBA’de 20.3 sayı ortalamasıyla kariyerinin en yüksek rakamlarına ulaşan bir basketbol oynadı. Bu kariyerinden sonra NBA takımlarının ilgi noktası durumuna gelen Bogdanovic, bu skorer performansını 3.6 ribaunt, 2.4 asist, 2.5 üçlük ve %50.5 şut isabetiyle süslemeyi başardı.

Bu haberin gerçekleşmesi durumunda NBA’de Bogdanovic, Detroit ve gideceği takımın nasıl bir performans göstereceğini bekleyip göreceğiz. Özellikle Lakers'a gitmesi durumunda basketbolunun ne olacağını merakla bekliyoruz.

Paylaş:
spacer

4 yorum:

  1. En büyük fenerbahçe

    YanıtlaSil
  2. en büyük fenerbahçe herkes fenerbahçeyi desteklemeli bence yaşam fenerbahçe ✌️

    YanıtlaSil
  3. EN BÜYÜK FENERBAHÇE ULAAAAAAANNNNN

    YanıtlaSil
  4. bojan bogdanovic iyi bir oyuncu bence daha da değerlenebilir

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.