ADRİYATİK LİGİ | FATTS RUSSELL



adriyatik ligi


Fatts Russell'a Teklif Yağmuru



Profesyonel basketbol kariyerine Mornar formasıyla Adriyatik Liginde adım atan ABD’li guard Darron “Fatts” Russell, birbirinden etkileyici basketbol performansı göstererek Adriyatik Ligi’nde yıldız olarak doğdu.

Kızılyıldız'a kaybettiklerinde rakip potaya 35 sayı bırakan Fatts Russell, bir maçta 47 sayılık basket ile Adriyatik Ligi'nde bir maçta atılan en fazla sayı rekorunu kırdı.

24 yaşındaki guard, oyanadığı basketbol ile pek çok takımın kendisiyle ilgilenmesini sağladı.. Basketbolcu Russell ile ilgili sorulan sorulara coach Mihailo Pavicevic şöyle bir yanıt verdi:
“Russell’ı kolejden bulduk. Maç başına 13 sayı atıyordu. Buraya ilk geldiğinde, uzak mesafeli iki sayılık atışlar yapıyordu. Ona bu tür şutları beğenmediğimi söyledim. Bana hangi şutları beğendiğimi sorunca, üçlük çizgisinin gerisine çıkmasını söyledim. Bundan sonra da harike bir basketbol performansı göstermeye başladı.”
Coach Pavicevic; Fatts Russell'a şimdiden bir çok teklif geldiğini de sözlerine ekledi.
Fatts Russell'ın ilk 10 maç istatistiği şu şekilde oldu: 29.0 sayı, 6.5 asist, 4.2 üçlük, 1.8 top çalma ortalamasıyla bir basketbol performansı gösterdi.
Genç yıldız basketbolcuyu elimden geldiğince izleyip basketbol oyun karakterini analiz etmeye çalışacağım.
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.