VOLEYBOLDA OKULUM DOLU DİZGİN | Yarı Finalist

Okulum Kadın Voleybolu

 Okulum Yarı Finalde

Okul sporları il müsabakalarında okulum kadın voleybol takımı ilerlemeye devam ediyor. Şimdiye kadar set vermeyen okulum kadın voleybol takımı yarı finale yükselmeyi başardı.

Okulum kadın voleybol takımı en istikrarlı gidişatını devam ettiriyor. Her yıl kurulmayı başaran ve katıldıkları her müsabakada yarışmacı bir kimliğe sahip olmaları açısından okulum adına sevindirici bir rol oynamaktadır.

Okul sporlarının amacı olan esas olgunun yarışmak olduğu bilinciyle hareket eden kadın voleybol takımım, yarışmacı bir kimlikle sportif olarak ta başarısını sürdürmektedir. Okul sporları il müsabakalarında yarı finale uzaman kadın voleybol takımım. Eleme turu gurubunu birinci olarak tamamlayıp grup finallerine katılmaya çalışmaktadır.

Bu hedef doğrultusunda sportmence yarışmak bizim için en önemli kriterlerden biri olmaktadır. Biliyoruz ki esas olanın yarışmak ve o yarışmayı sportmence tamamlamaktır.

Kadın sporcularımın da bu bilinçle hareket etmesi okulum sporunun öğrenciler arasında daha fazla tercih edilmesini sağlayacaktır. 

Her Geçen Gün Takımımız Daha İyi Oluyor

Okulum kadın voleybolu antrenmanlar ve maçlarını yaptıkça her geçen gün daha iyi bir takım ruhunu kazanmaya başladı. Arkadaşlıklar daha sıkı sıkı oldu. Daha fazla sosyalleşmeyi başardık. Daha fazla yardımlaşıyoruz. Daha fazla paylaşmaya başladık. Bununla birlikte sahada daha koordineli bir şekilde hareket etmeye başladık. Kısacası daha  fazla bir takım olmaya devam ediyoruz.

Bu gelişimi sporla yaptığımız için okulum voleybol takımı adına mutluluk duyuyorum. Takımdaşlık ve sportmence yarışmanın esasları da okulum kadın voleybol takımının ilerlemesine katkı sağlamaktadır. Bu ilerlemenin sonu final olsun ya da olmasın takdiri hak edecek sporcu öğrencilerim sayesinde oldu.

okulum volyebolu


Yarı Finale Nasıl Gidildi

Sadece bir eksiğimizin olduğu müsabakada her zaman olduğu gibi kaptan Derin'in saha içindeki ve saha dışındaki liderliği ile okulum kadın voleybol takımı etkili 3 set oynayarak rakibini süpürdü.

Tüm setlerde büyük üstünlük kuran kadın voleybol takımımdan Yağmur, Tuana, Melek, Nurcan, Aysun da güzel oyunlarıyla maçı süsleyince yarı finale doğru yol alan okulum kadın voleybol takımı oldu.

Saha dışında okulum kadın voleybol takımının organize olmasını sağlayan Cemre ve Ilayda da kamera arkasındaki başarılı öğrencilerimiz olarak bir teşekkürü hak etmektedirler.

Yarı finalde okulum kadın voleybol takımının yine sportmence iyi bir müsabaka çıkaracağından eminim. Sonuç ne olursa olsun gösterdikleri emek için kadın voleybol takımımı şimdiden tebrik ederim.



Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.