SENİ SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

 Her 10 Kasım geldiğinde yüreğimiz buruk; saygı ve özlemle okulum öğrencileri ilçe merasimine katılarak Ata'sını andı. Okulumda ve ilçe genelinde öğrencilerimin katılım gösterdiği ve saygılarını gösterdiği bu günde saygı ve özlemimizi gösterdik.

okulum 10 kasım

Sabah saat 8:20'de okulumuzda toplandık, okuldaki anma etkinliği için öğrencilerimiz siyah kıyafet ve yakalarında kokart ile hüzünlü dakikaları beklemeye başladı. Bu bekleyiş esnasında kadın ve erkek öğrencilerimizle biz de bayrak ve flamalarımızı aldıktan sonra ilçe genelinde anmanın olduğu alana yürüyerek gittik.

Öğrencilerimin anma etkinliklerini etiketler kullanarak sosyal medya alanında paylaşma isteği bir nevi cumhuriyet ilkelerine bağlılıklarını da göstermiş oldu. Etkinliğe gittiğimiz öğrencilerimizin sadece bu günlerde değil her zaman cumhuriyet kazanımlarını ifade etmeleri ve bu değerlere sahip çıkacaklarını göstermeleri daha da gururla yürümemiz için motive oldu.

atatürk'ü anma
O hüzünlü saat geldiğinde hepimiz saygı ve özlemlerimizi gösterdik. Tüm Türkiye'de olduğu gibi bizim de işte tam orada yüreğimizi acı bir sızı kapladı. 

Ama biz biliyoruz ki O ölmedi ilelebet yüreğimizde yaşayacaktır.

Seni özlem ve saygıyla anıyoruz.
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.