OKULUMDA VOLEYBOL KADIN TAKIMI SEZONU AÇTI


okulum voleybol

OKULUM VOLEYBOLU İLK SERVİSİ ATTI

 22-23 Eğitim öğretim yılının okul sporları faaliyetleri kapsamında okulumun voleybol kadın takımı ildeki ilk müsabakasına 15 kişilik kadrosuyla sahaya çıktı.

Ara tatilde zamanlarını ayırıp antrenmanlara katılan okulumun kadın voleybolcuları maça çıkmak için hazırlıklarını da bir yandan sürdürdü. Geçen sezona nazaran daha hazır olan Kadın voleybol takımımızın il müsabakalarında birkaç tur atlamasını ve ilçe müsabakalarında da Play off oynamasını bekliyorum. Sporcu öğrencilerim de bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir.

OKULUMUN KADIN VOLEYBOLUNUN DEVAMLILIĞI

okulum voleybolu
Okulum kadın voleybol takımı 2015 yılından bu yana her yıl müsabakalara katılmaktadır. Bazı seneler il müsabakalarında olmasak da ilçe müsabakalarında mutlak vardık. Okul sporları olarak asıl amacımızın sporun bitleştirici gücünü kullanmak olmuştur. Antrenmanlarımızı da her yıl bu bakış açısı içerisinde yürütmüş olup, tüm sporcu öğrencilerimizden de katkı aldık. 

Kadın voleybol takımımızın bu devamlılığı içerisinde il müsabakalarında 3 tur ilerlediğimiz ve ilçe müsabakalarında da kazandığımız 3.lük derecemiz de vardır. Derece yapan yapmayan tüm sporcu öğrencilerim şu ana kadar amacımızı benimseyip ona göre hareket ettikleri için kendilerine teşekkür eder mezun olmuş olan öğrencilerime de başarılar dilerim.

Bugüne kadar okulumun voleybol takımının formasını giyen ve gelecekte anı hafızasına bizleri ekleyen sporcu öğrencilerim, eski erkek ve kadın takım voleybolcularımı da unutmadığımı buraya not ediyorum. Geçmişin bu seneki voleybol takımına esin olduğu bu sezonda kadın voleybolcularımın başarı hikayesi yazacağına inanıyorum.

OKULUM YENİ SEZONA NASIL BAŞLADI

Okulumda öğrencilerimle sabah ikinci ders saatinde toplandık, sezon ile ilgili ve okul sporlarında asıl olan şeyin yarışmanın öneminden söz ettik. Bizim için önemli olan noktaların anahtarlarını öğrencilerime aktardıktan sonra maç özelinde yapmak istediklerimizi kısaca toparlayıp kadın voleybol takımımla maçın oynanacağı salona hareket ettik.

Okulum Kasım voleybol takımıyla maçın oynanacağı salona vardığımızda bizden önceki maçın ilk setini birlikte seyrettik. Rakibimiz Büyükçekmece Özel Yönelim de geldikten sonra müsabakanın ön hazırlıklarını tamamlayıp lisans kontrollerinden sonra sahaya indik. 

Isınma periyoduna baktığımızda bir üstünlüğümüz görünmektedir. Bu güvenle okulum voleybolcu kızları oldukça iyi bir ısınma süreci geçirdiler. Oyuna her ne kadar çok hata yaparak başlasak da kısa sürede etkili oyunumuzu rakibimize kabul ettirdik. Okulumun kadın voleybol takımı çok ta zorlanmadan setleri kolaylıkla kazandılar. 

3-0 ile il müsabakalarında tur atlayan okulum kadın voleybol takımı, kaptan Derin'in liderliğinde rakibine şans vermedi. Okulum kadın voleybol takımında kaptan Derin'e ikinci sette Tuana ve üçüncü sette Yağmur katkı verince okulum kadın voleybol takımı 3-0'lık net bir sonuçla adını il müsabakalarında ikinci tura yazdırmış oldu.


  

 

Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.