OKULUM KADIN VOLEYBOLCULARI YARIFİNALDE KALDI


okulum kadın voleybolu

Okulum Kadın Voleybolundan Veda

Okul sporları voleybol müsabakalarında kadın voleybol takımım beklenenden daha ileri gitti. Okulumu kadın voleybol takımı İl Eleme Müsabakalarında 8. Grupta yer aldı. Set vermeden 3 tur geçtikten sonra yarıfinal maçında 3-1 kaybederek turnuvaya veda etti.

Okulum kadın voleybol takımının yıllardır süren istikrarlı çalışmaları bu yıl da ürünlerini verdi. Kadın voleybol takımımız bu yıl yeniden yapılanarak yepyeni bir kadro kurdu. Geçen yılki kadrosunun eksiklerini gidererek çalışmalarına başladı. İlde kadın voleybol takımının aldığı grup yarıfinalisti sonucu bizim için bir başarı olarak değerlendirilmektedir.

İl Müsabakalarına Katılım Kararı

Okulum voleybol takımı seçmelerini tamamlayıp antrenmanlara başlamasıyla iyi bir kimyaya sahip olduğunu gösterdi. Okulum kadın voleybol takımının bir ekip dinamiğini kazanması sonucunda da il müsabakalarına katılma kararı aldık.

Özellikle ara tatili iyi değerlendiren okulumun voleybol kadın takımı ilk iki maçında set vermeden turları kolaylıkla atladı. Daha sonraki müsabakada oyunun ilk sayılarını rakibin alması biraz heyecan katmış olsa da kadın voleybol takımım durumu hemen toparlayarak rakibini süpürüp yarı final vizesi almaya hak kazandı.

Yarı final müsabakasından önce takımımın aldığı üzücü bir sağlık haberinden dolayı okulum kadın voleybol takımının morali en düşük seviyede maç sabahına uyandık. İnsan sağlığının önemi bizim için bir kere daha vurgulandı. Bu vesileyle okulum voleybol kadın takımının sağlıklı bir ömür geçirmelerini dilerim.

Mental olarak hazırlığımızın düşük olduğu yarıfinal müsabakasına tam kadro olarak gittik. Önceki maçların uzaması sebebiyle doksan dakikalık bir gecikmeyle yarı finali kazanmak için parkeye indik.

okulum kadın voleybolcuları


Yarıfinal Müsabakası Nasıl Geçti?

Her ne kadar oyun için yeteri kadar hazırlık yaptıysak, moral düşüklüğün getirmiş olduğu konsantrasyon eksikliklerimiz sonunda çok basit hataları çok kere tekrar ettik. İlk sette yine de oldukça direnmemize rağmen rakibimiz hatalarımızı af etmeyerek 1-0 öne geçti.

Okulum kadın voleybolu ilk setin sonunda silkelenip kendisine gelse de kritik pozisyonlarda hatalarımız devam etti. Bizim için önemli olan noktalara sadık kalamadığımız için setin sonunu getiremeyerek 2-0 geriye düştük.

Okulum kadın voleybol takımı final bölümüne girildiği düşünülen sette karakterini ortaya koyarak bir takım olduklarını oyunlarıyla göstermeyi başardılar. İlerisi için umut vaad edilen bir oyun ile kora kor gidilen seti aldı ve skor 2-1 oldu.

Ancak dördüncü sette bir türlü fileyi aşamayan okulum kadın voleybol takımı pek bir direnç göstermeyerek maçı 3-1 kaybederek okul sporları voleybol il müsabakalarında Eleme Turu 8. Grupta Yarıfinalist olarak turnuvaya veda etmiş oldu.

Rakibimizi sportmence yarışarak kazanmasından dolayı kendilerini kutlar, yollarının açık olmasını dileriz. İyi maçlar çıkarmaları okulum kadın voleybol takımını memnun edecektir. Çünkü sporun birleştirici gücünden dolayı bazı arkadaşlıklar kazanılmış oldu.




Paylaş:
spacer

2 yorum:

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.