OKULUM KADIN FUTSAL TAKIMI ELEME FİNALLERİNDE

Okulum kadın sporu

 Okul Sporları İl Fusal Takımı

Okulum kadın futsal takımı okul sporları il müsabakalarında turları ilerlemeye devam ediyor. İlde eleme turundaki yarıfinalde rakibi Fatih Selçuk AL idi.

Okulum kadın futsal takımı ara tatilde eksikliklerini de gidererek maça çok daha hazır gitti. Oyuna çok dengeli bir kadroyla başladı. Maç stresinin de olduğu bu yarıfinal müsabakasında daha oyunun başından itibaren etkisini sahaya koydu ve maç kontrolünü okulum kadın futsal takımı ele geçirdi. 


Okulumda spor

Okulum Kadın Sporunda Devamlılık

Okulumun kadın futsal takımı üst üste dördüncü sezondur liglere katılmaktadır. Bunu kadınların da spor ile toplumun istendik davranışları kazandırması açısından bir fırsat olarak değerlendiriyorum. Okulumda kadın futsal takımı ilk kurulduğundan bu yana sürekli liglere katıldık. Aralıksız dört dönemdir bu devamlılığımız sürmektedir. 

Amacımız sporun birleştirici gücünü de kullanarak gençlerimizi zararlı akışkanlıklardan uzak durmasını sağlanmaktır. Okulum kadın sporu olarak ele aldığımızda bunu başardığımızı düşünüyorum.

Okulumda kadın sporunda sürekliliği olan diğer sporlar da Atletizm ve Voleyboldur. Bu yol ilk defa kadın satranç ekibi de kurarak sporun kazandırdığı istendik davranışları güçlendirmeyi amaçlamaktayım.


Okulumda spor

Sporun Yarışmacı Ruhu Gereği Kazanımlarımız

Okulum spor takımları olarak baktığımızda esas amacımızın yukarıda söz ettiğim değerleri kazandırmak olmakla birlikte sporun getirmiş olduğu rekabetin sonucunda da bir takım başarılarımızla amacımızı da birazcık olsun sürdürdük. 

Okulum kadın futsal takımı geçmişte olduğu gibi bu yıl da çok başarılı bir performans gösterdi. Okul sporları il müsabakasında kadın futsal takımımız Eleme Türü 8. Grupta finale kalma başarısı göstermiştir.

Okulum kadın futsal sporcu öğrencilerime final müsabakasında sonsuz başarılar dilerim. Umarım final maçından sonra adımızı da İl Final Grubuna yazdırırız. 

Yine de tekrar hatırlatmak isterim ki bizim için sportmence yarışmak asıl olan amaçtır. 

Olulum kadın sporu


Paylaş:
spacer

1 yorum:

  1. Çok iyisiniz tebrikler başarilariniz devamı dilerim 🤙🏾🤍

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.