KULÜBÜM KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR

 KULÜBÜM U22 TAKIMI ÜMİT VERMİYOR

kulübüm basketbol
Yeni sezon başladığından beri henüz maç kazanamayan kulübüm u22 takımı geçen gece maçta kötü basketbolunu oyunun güzelliğinden de yoksun oynayınca maçı göz göre göre kaybetti. 60-77. Kötü gidişatı durdurmak ve aktif olan sporculara da örnek olması için Tuna ve Yavuz’u da maça davet ettik ama yetemedik.

Son 3 maçtır antrenman temposuna uzaktan yakından benzemeyen oyunlar oynamaktayız. Atılacak basit paslar, yapılacak basit penetreler ya da başka birşey müsabaka esnasında hiç olmamaktadır. Takımımı geçen geceki maçta kesinlikle tanıyamaz noktadaydım. Yıllardır basketbol koçluğu yapmaktayım ama geçen geceki maçta yaşadığım duyguları kariyerim boyunca sadece 2-3 kere yaşamışımdır. Çaresizlik.

Oyun momentumunu değiştirmek için molalarda, çeyrek aralarında ve devre arasında konuştuğumuz hiçbir ana hatlar uygulanmadı, bunun için bir çaba da görülmedi. Hadi bu olmadı oyuncu değişiklikleriyle kıpırdayalım dedim, giren oyuncularımdan da momentumu lehimize çevirecek bir çaba görülmedi.

Sonuç olarak her ne kadar skorda bir mücadele olduğu görünse de kanımca takım ve teknik ekip olarak utanç gecesi yaşadığımızı düşünüyorum. Basketbolcularımın bu kötü basketboldan ders alacağını umarak kulübüme yakışan bir oyunu oynayacaklarına hala inanıyorum.

Koç olarak ta geçen gece oynanan kötü basketbolun sorumluluğunu alarak bir daha benzer duruma düşmemek adına oyuncularımı ayağa kalkmasını sağlayarak kulübümün de basketbol kimliğin ortaya koyacağımıza inanıyorum.



Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.