OKULUM 10 KASIM İLÇE KOŞUSUNDA BOY GÖSTERDİ

İLÇEMİZDE 10 KASIM ATATÜRK KOŞUSU YAPILDI

okulum atletizm

10 Kasım Atatürk koşusuna okulum öğrencileriyle Kadın ve Erkek takımlarıyla katılarak Atamızı unutmadığımızı gösterdik. Bu yıl okulumuzun atletizm takımına katılımın yoğun olduğu bir dönem yaşıyoruz. Bu bağlamda ilçemizde ve ilde şu ana kadar düzenlenen tüm atletizm yarışmalarına katıldık.

Kurtuluş Anadolu Lisesi öğrencilerimin istekleri doğrultusunda okulumuzda çeşitli branşlarda spor takımları ve bireysel dalda yarışacak sporcu öğrenci adaylarımız her sene olduğu gibi bu sene de fazladır. Bu eğitim-öğretim yılında atletizm branşına ilgi diğer branşlardan daha fazla olmuştur. İlginin fazla olması sebebiyle her yarışmaya farklı öğrencileri katarak okulumuz adına daha fazla öğrencinin yarışma heyecanı yaşama olanakları sunduk.

Okul spor faaliyetlerimin tamamında kazanmanın değil yarışmaya katılım, tamamlanması ve sportmence yarışmanın altını çizmekteyim. Öğrencilerim de bunu anlamış olacak ki oldukça sportmence yarışmaktayız. Şimdiye kadar 2 tane atletizm yarışması düzenlendi ve okulum öğrencileri bu yarışmaların hepsinde yarışmayı bitirme başarısını gösterdiler. Bunun yanında kürsüyü de görmeleri hepimizi mutlu edecektir ancak bu kez erkekler dalında 7 puan farkla kürsüyü görmeyi başaramadık.
okulum koşu selfie


Önemli olanın yarışmaya katılım, bitirilmesi ve sportmence olması bizim için ilk dikkat ettiğimiz kriter olmakla az farkla kürsüyü kaybetmek de birazcık olsun yüreğimizi burktu. Sonuç olarak Kadınlarda ve Erkeklerde ilçe 4.lüğü sırasında yer aldık. Böylece her iki dalda da kürsüye çıkamamış olduk olsun bu yarışmada okulum adına her şey çok güzeldi ve bir dahaki yarışmada kürsüye çıkabileceğimizi de gösterdik.

Okulum atletizm sporcu öğrencilerine Atatürk'ü anma etkinliğinde var oldukları için teşekkür ederim. Bir dahaki yarışmada daha iyisini yapacaklarına eminim. Sporun birleştirici gücünü bilerek hareket eden okulum sporcu öğrencilerin yolları açık olsun. 




Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.