OKULUM FUTSAL KIZLARINDAN HIZLI BAŞLANGIÇ

 

OKULUM futsal kadın

2022-23 Eğitim-Öğretim yılı okullar arası spor yarışmaları başladı. Okulum kadın futsal takımı son 2 yıldır gördüğü kürsüyü korumak adına bu sezon da lige hızlı başladı.

Son 2 yılda Şampiyonluk ve 3.'lük kürsüsü gören kadın futsal okul takımımız bu yıl da aynı başarıyı koruma peşinde. Mezun olan öğrencilerimizin yerini doldurmayı başaran ve 3 yıldır üst üste il müsabakalarına katılan kadın futsal takımımız sezona hızlı başladı. 

kadın futsal
İlk maçı Bağcılar ilçesinden geldi. Çok etkili bir oyunla ve kadro derinliği avantajını kullanan okulumun güzide kızları müsabakadan 5-0 galip ayrılarak adını ikinci tura yazdırmayı başardı. Kadın futsal takım okuluma getirdiği bu galibiyetten dolayı tebrik ederim. Ancak unutulmamalıdır ki esas olan sportmence yarışmaktır.


Eleme usulü ile başlayan maçlar final etabında grup maçları akabinde de play off turlarıyla devam edecek. Geçen yıllarda play off turuna kadar gidebilen kadın futsal takımıma yolunda başarılar dilerim. 

Çok kısa da olsa aşağıda öğrencilerimin maç esnasında çekmiş olduğu maçtan bir anını koydum. Birlikte oyundan keyif aldık.


Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.