ÖZEL OLİMPİYAT TÜRKİYE 3X3 BASKETBOL TAKIMI BELLİ OLUYOR

3X3 KARMA POTA BASKETBOL 


karma pota basketbol

 Özel Olimpiyat Türkiye 3x3 Basketbol takımının kadrosu belirleniyor. Sosyal sorumluluklarım arasında olan bu organizasyonda koçluk yapacak olmanın gururunu yaşıyorum.

Geçen ay bir antrenmanımızı ziyaret eden Doğuş Balbay'ın bizlere moral ve motivasyon oldu. 3x3 Karma Pota Basketbol takımımız o zamandan beridir antrenmanlarını aksatmadan çalışmaktadırlar. Tek potada basketbolumuzu oldukça ilerlettiğimiz bu durumda en az B Serisinde kendimize yer bulacağımızdan eminiz. 

Antrenmanlarımız özel ve partner sporcuların bir arada olduğu ortamlarda yapılmaktadır. Çalışmalarımız süresince partner ve özel sporcularımızın kaynaşmaları oldukça güçlü olmuştur. Arkadaşlıkları ve paylaşımları gelecekteki özel ve partner sporculara örnek oluşturmaktadır. Özel sporcularımın toplum içinde eşit şartlarda yaşaması için partner sporcularım da ellerinden geldiği en iyi desteği vermektedirler ve bu bağlamda hep daha ileriye gitmek için hedef koymaktadırlar.

Birlikte antrenmanlarımızı tamamlayarak bu hafta 2 günlük basketbol kampına girerek Sosyal Sorumluluğumdaki 3x3 Basketbol Takımı da son şeklini alacaktır. Oyun birlikte hayat birlikte diyerek iyi bir takımın oluşmasıyla da ilerdeki turnuvalarda gelecek derece haberlerini şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum.

Basketbol kanalıyla özel sporcların kondüsyon, motor beceri ve yeteneklerini geliştirmeye çalışıyor, cesaretlerini keşfederek özgüvenlerini kazanmalarını sağlamaya çalışarak toplumla ilişkilerini güçlendirmeye çalışıyorum. "Bana kazanma şansı verin, kazanamasam da çabamda cesur olmamda yardım edin." diyen özel sporcularıma katkılarını da esirgemeyen sevgili partner sporcularımın da deneyimleri bu alanda yapacağımız faaliyetlerde farkındalık düzeyini arttıracağı kanaatindeyim.

Artık sıra sizde özel sporcular ve partner sporcular, bu sosyal sorumluğum içerisinde umarım attığınız her top sayı olur.

Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.