SINIFLAR ARASI KADIN FUTBOLU FİNALİ



Kadın Futbolu Şampiyonu

 Okulum March Madness Kurtuluş Kadınlar Futbol Finali Oynandı

Okulum March Madness Kurtuluş Kadınlar Futbol Finali geride kaldı. Karma sınıflarda oluşan takımlar A, B, C ve D sınıfı olarak adlandırıldı. Şampiyonluğa da C sınıfı ulaştı.

Okulumda kadınların spor yapmasına çok önem verdiğim için pozitif ayrımcılık yaparak karma kadın takımlarının oluşmasını sağladım. Turnuvayı da sportmence sona erdirmiş olduk.

Okulum kadın futbolcuları il ve ilçede 3 yıldır başarılı olmaktadır. Amacımız sporun birleştirici ve güçlendirici rolünden faydalanmak olduğu için kadın sporu okulumda özenle ele alınmaktadır.

Final Nasıl Geçti?

Kadın Futbolu Finalisti

B sınıfı tüm maçı tek kale oynadı. C sınıfı final müsabakasında oldukça zorlandı. Ancak B sınıfının baskısına karşı bir türlü karşı atak gerçekleştiremedi.

Kısa sürede B sınıfı 2 gol bularak üstünlüğü ele geçirdi. Oyun içerisinde gelişen bir penaltıyı da gole çeviren B sınıfı maçı 3-0 kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Erkek futbolunda penaltıların büyük bir bölümü kaçırıldığını da parantez içerisinde belirtmek isterim.

C sınıfının sportmence mücadelesinden ve turnuvayı ikinci bitirmesinden dolayı kendilerini can-ı yürekten kutlarım.

B sınıfının da kazanmış olduğu şampiyonluktan dolayı mutluluklarının sürekli olmasını dilerim.

Turnuvaya 4 takım içerisinde katılan tüm kadın futbolcularımı okulum adına özellikle tebrik etmek isterim. Bence branşlar arasındaki en değerlisi Kadın Futbol Turnuvası olmuştur.

Tebrikler Şampiyon B. Tebrikler güzel kızlarım. Aferin sizlere...
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.