OKULUM SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI | Kadın A vs B - Erkek 11A vs 10C

Sınıflar arası futbol turnuvası A-B

 Okulum March Madness Kurtuluş Sınıflar Arası Futbol Turnuvası

Okulum sınıflar arası spor turnuvalarında yarı final müsabakaları başladı. Oldukça çekişmeli olan maçlarda hem erkeklerde hem de kadınlarda finale giden sınıflar penaltı vuruşlarıyla belli oldu.

Kadınlarda A ve B sınıfı yarı finalde karşı karışa geldi. Erkeklerde de 11A ve 10C sınıfı karşı karışıya geldi. Her iki maçın normal süresi berabere bitti. Kadın yarı finali 1-1, erkek yarı finali 2-2 bitti.

Penaltılar sonunda eşitlik bozulmadı. Seri penaltılar sonunda kadınlarda B sınıfı A sınıfına karşı 2-1 üstünlük sağlayarak finale yükselen taraf oldu.
Sınıflar arası futbol turnuvası 11a-10c

Erkek müsabakasında da oldukça çekişmeli geçen maçta, sezonun flash takımı ve şampiyonluğun en büyük adayı 10C iki kere öne geçtiği müsabakada bir türlü üstünlük sağlayamadı. Maçın uzatma dakikalarının sonunda ani ataktan gol yiyince normal süre 2-2 sona erdi.

Yine penaltılara geçen maçta eşitlik bozulmadı. Sonucu seri penaltılar belirledi. 10. penaltı vuruşuna gelindiğinde skor hala 2-2 idi. Ancak 11A sınıfı penaltıyı gole çevirdi. Karşılık olarak 10C sınıfı topu direğe nişanlayınca 11E sınıfı penaltılarla 10C sınıfına karşı 3-2'lik bir üstünlük sağlayarak finale giden taraf oldu.

10C sınıfına 3.lük maçında, 11A sınıfına da final maçında başarılar dilerim.

10C sınıfı kanımca şampiyonluğa gidiyordu. Fakat dramatik şekilde penaltılar sonunda maçı kaybetmesi tüm okulda bir üzüntü yaratmıştır.
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.