OKULUM SINIFILAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASINDA 11E 3. OLDU

Sınıflar Arası Voleybol 3.

 Okulum March Madness Kurtuluş Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası

Okulum March Madness Kurrtuluş Sportif Turnuvalarda voleybol branşından 3.lük için 11E ile 9C karşı karşıya geldi. Kazanan tie-break setini alan 11E sınıfı oldu.

Maça 11E'nin tek kadın oyuncusu okulumuz kadın voleybol takımının ilk 6 oyuncusu Gökçe'nin liderliğinde zorlu rakibi 9C'yi 2-1 yanen 11E voleybol turnuvasını 3.lükle tamamladı.

11E maça hızlı başladı Gökçe muhteşem oyunuyla sınıfına liderlik yapınca da ilk set çok çabuk 11E'nin lenihe 1-0 oldu. Okulum kadın voleybol takımında olan Gökçe'nin sınıfına liderlik yapması kadın sporcularım için muazzam bir kazanım olmuştur.

2. sette toparlanan 9C sınıfı oyunu dengeledi. Zor da olsa bu seti almayı başaran çaylak 9C sınıfı 3.lük mücadelesinde maçı 1-1'e getirip maçı tie-break setine taşıdılar.

9C sınıfı voleybol takımı tamamen kadın sporculardan kurulu olup. Kadın sporcuların gücünü göstermiş olması bakımından özel bir tebriği hak etmektedir. Gururla kadın sporunu gönülden desteklemekteyim.

11E sınıfı erkek voleybolcuları 2. sette hiç bir varlık gösteremediler. Gökçe'nin tek başına direnişi de 9C'nin seti almasına yetmedi.

Tie-break setinde takımını bir araya getiren lider Gökçe maçta ben varım diyerek sınıf voleybol takımını bir adım öne geçirdi. Okulum march madness kurtuluş spotif turnuvalarda oldukça zevkli geçen voleybol 3.lük maçı Gökçe'nin yıldızlaştığı maç oldu.

Sonuçta tie-break setini de kazanan 11E, Gökçe'nin liderliğiyle voleybol turnuvasını 3. bitirdi. Çaylak senesi geçiren 9C sınıfının 3.lük maçını tie-break setine taşıması adeta bir peri masalıydı diyebilir. 

9C 3.lük maçında oynadığı voleybol ile seneye ben de şampiyon olabilirim dedi.

11E sınıfı voleybol takımını kazandıkları 3.lükten dolayı kutlar. 9C sınıfını da göstermiş oldukları 4.lük  başarısından dolayı kutlarım.

Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.