OKULUM KADIN FUTBOLU 3.LÜK MAÇI

Sınıflararası Kadın Futbol Takımı 3.lük

 Okulum March Madness Kurtuluş Kadın Futbol Turnuvası 3.lük Maçı

2022-23 sezonu March Madness Kurtuluş spor turnuvalarında 3.lük sırasının belli olduğu haftaya geldik. Kadın futbolunda A ve D sınıfı karşı karşıya geldi.

Maçtan 2-0'lık üstünlükle ayrılan A sınıfı Kadın Futbol Takımı Kurtuluş Anadolu Lisesi sınıflar arası futbol turnuvasının 3.lüğünü kazanmış oldu. Kadın futbolcuların göstermiş olduğu sportmenlik ruhundan dolayı her iki takımı da kutlarım.

Maçın Seyri

Maçın başından itibaren A sınıfı kadın futbol takımı D sınıfını yarı sahada boğdu. D sınıfı kontra ataklarda pozisyon bulmasına rağmen A sınıfı kadın futbol takımına bir türlü cezasını kesemedi.

A sınıfı kaptanı Damla takımına liderlik yaparak golü ve asisti buldu. Böylece rahatlayan A sınıfı D sınıfına karşı olan üstün oyununu daha rahat sergiledi.

Her iki taraf ta 1'er penaltı kullanma şansı yakaladı. Önce D sınıfı penaltıyı dışarı attı. Daha sonra A sınıfı penaltı kazandı. A sınıfı kadın futbol takımı penaltıdan gol bulunca maç 2-0' geldi.

March Madness Kurtuluş Kadın futbol turnuvasının 3.lük maçından oyunun geriye kalan süresinde başka gol sesi gelmeyince 2-0 futbol maçını kazanan A Sınıfı Kadın Futbol Takımı Sınıflar Arası Kadın Futbol Turnuvasından 3.lükle ayrıldı. D sınıfının da 4.lüğünü ve sportmenliğini kutlarım.

A sınıfı kadın futbol takımı bu başarısı için kutlarım.
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.