OKULUM SINIFLAR ARASI ERKEK FUTBOL TURNUVASINDA10C 3. OLDU

Erkek Futbolu 3.sü

 Okulum Sınıflar Arası Futbol Turnuvasında 3.lük Maçı Oynandı

Okulum March Madness Kurtuluş Sınıflar arası futbol turnuvasında final oynanması beklenen 2 takım 11F ve 10C karşı karşıya geldi. Kazanan taraf penaltı vuruşlarıyla belli oldu.

March Madness Kurtuluş sportif turnuvalar futbol kadın&erkek, basketbol karma, voleybol karma olmak üzere 5 branşta oynandı. Futbol erkek turnuvasının 3.lük maçında 11F ile 10C karşı karşıya geldi.

Maçta oyun olarak 11F üstün olan taraftı. Ancak geride çok fazla açık pozisyon da bıraktı. Bu fırsatı 10C sınıfı maçın hemen başında değerlendirerek 1-0 öne geçti. 

10C sınıfı yarı final maçından bu yana ard arda 12 penaltı kaçırarak okulum futbol turnuvasında tarihe geçmiş oldu.

Oyunu çok kısa bir süre yenik götüren 11F Hesibo'nun golüyle dengeyi buldu.

Daha sonra 10C sınıfı maçta 2 penaltı buldu ancak her penaltı vuruşlarını dışarı attı. Okulum March Madness Kurtuluş erkek futbol turnuvasının bu dakikasından sonra yine Hesibo ile 11F golü bularak 2-1 öne geçti. 

Hesibo bu goller ile birlikte 8 gol atarak gol krallığında zirvede olacaktı. Ancak yarı final maçından sonraki davranışlarından dolayı gol krallığı sayıldığından dolayı bu yıl okulum march madness kurtuluş futbol turnuvasının gol kralı belirlenmemiş oldu.

Sınıflar arası erkek futbol turnuvasında 2-1 önde iken bulduğu penaltıyı dışarı atan 11F sınıfı yine geride boşluk bıraktığı bir anda golü yiyince maç 2-2'ye geldi.

Okulum March Madness Kurtuluş Erkek Futbol turnuvasınra 3.lüğü seri penaltı vuruşları belirledi. Penaltı vuruşlarında rakibi 11F'ye karşı 4-3 üstünlük sağlayan 10C sınıflar arası erkek futbol turnuvasının 3.sü oldu.

Her iki takımı da gösterdikleri sportmenlik davranışlarından dolayı tebrik ederim.

Erkek Futbolu 3.sü 10C

March Madness Kurtuluş Futbol 3.sü


Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.