SINIFLAR ARASI ERKEK FUTBOL FİNALİ

Sınıflar Arası Futbol Erkek Şampiyonu 

Sınıflar Arası Erkek Futbol Finali

Okulum March Madness Kurtuluş Sınıflar Arası Erkek Futbol finali geride kaldı. 11A sınıfı ile 11D sınıfı kozlarını finalde paylaştı. 11A sınıfı maçı 4-2 kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

Çekişmeli ve başa baş geçen bir maç oldu. Ancak 11A sınıfı pozisyonları heba etmeyip değerlendirince erkek futbol finalinde 3-0 üstünlüğü yakaladı.

Erkek futbol finalinde 11A sınıfı 3-0 öne geçtikten sonra çok fazla rehavete kapılınca işler değişti. 11D sınıfı maçın final maçı olduğunu adeta 11A sınıfına hatırlatarak 2 gol buldu. 

Okulum sınıflar arası erkek futbol turnuvasında 3-2'ye gelen maçta seyirciler futbola ve heyecana doydu. Yarı final maçları kadar olmasa da oldukça heyecanlı bir final oldu.

11D ne yaptı ne etti bir türlü beraberlik golünü bulamadı. Futbolda atamayana atarlar deyimi okulum turnuvasında da gerçekleşti. 11A sınıfı 4. golünü bularak skoru 4-2'ye getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca 11A hem maçı kazandı. Hem de March Madness Kurtuluş Erkek futbol turnuvasında şampiyon oldu. 11A sınıfının şampiyonluğu kutlu olsun.

11D sınıfının turnvayı ikinci bitirmesi bir başarı öyküsü olup göstermiş oldukları mücadeleyi de kutlarım.


Sınılar Arası Erkek Futbol Finalisti


Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.