OKULUM SINIFLAR ARASI BASKETBOL TURNUVASINDA 3. BELLİ OLDU

Sınıflar Arası Basketbol 3.lük

 Okulum March Madness Kurtuluş Sportif Turnuvalarda Basketbolda 3. Belli Oldu

Okulum March Madness Kurtuluş Sportif turnuvalarından basketbol branşındaki 3.lük maçında 11E ile 11F karşı karşıya geldi. Maçı 12-4 ile kazanan 11E sınıfı oldu.

Sınıflar arası basketbol turnuvasından bu sonuçla 11E sınıfı 3. olurken, 11F sınıfı da 4. olmayı başardı. 

3.lük maçı oldukça durağan ve sıkıcı bir oyuna sahne oldu. Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan 11E sınıfının oynadığı basketbol finali zaten hak etmediğinin sağlamasını yapmış oldu.

11E sınıfı pota altı üstünlüğünü rakibi 11F sınıfına maçın ilk dakikalarında kabul ettirdi. Özgün ve Büyük İtü'lünün iyi oyunuyla skorda hemen öne geçti. Skor liderliğini de önde götüren 11E sınıfı maçı 12-4 skoruyla kolay kazanmış oldu.

11F sınııfında Eda, Deniz ve Maşallah çok dirense de hem dış şutlarındaki isabetsizlik hem de içerden pozisyon bulamadıklarından dolayı bir türlü istediğini yapamadı.

March Madness Kurtuluş Sınıflar Arası basketbol turnuvasında 3.lüğü kazanan 11E sınıfını kutlar. 11F sınıfının da 4.lük kürsüsü almasından dolayı kendilerini tebrik ederim.

Turnuvanın kuralları gereği müsabakalarda yer alan kadın sporcuların takas hakkı olduğundan dolayı eğer final maçında takımlardan biri kendisini isterse o takımda yer alabilecektir.

March Madnes Kurtuluş sportif turnuvalarda gözümüz şimdiden basketbol finalini beklemektedir. Final 11C ile 12E arasında oynanacaktır.

Maçtan Kısa Bir Kesit



Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.