OKULUM SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI | Kadınlar A vs C Erkekler 11F vs 11D

Sınıflar Arası Futbol Yarı Finalleri AvsC,11Fvs11D

 Okulum March Madness Kurtuluş Futbol Turnuvası Yarı Finalleri

Okulum March Madness Kurtuluş spor turnuvaların sonlarına iyice yaklaştık. Günün yarı finallerinin ikinci ayağı oynandı.

Kandınlarda C ile D sınıfı karşılaşırken, erkeklerde ise 11F ile 11D sınıfı final bileti için karşı karşıya geldi.

Spotmenlik kurallarının iyice oturduğu maçlarda okulumuz öğrencileri de futbola doymuş oldu. Yarı final maçlarının değerlendirmesi ise şöyle oldu.

Kadınlar - C vs D

C ve D sınıflarını karşı karşıya getiren müsabakada maçı 4-3 kazanan C sınıfı finale giden taraf oldu. Müsabaka ortada seyreden bir maç ile başladı. Daha sonra C sınıfı adeta tek kale oynamaya başladı. Ancak bir türlü golü bulamadı.

Maçın ilk yarının sonlarına doğru C sınıfı kazandığı penaltıyı dışarı atınca eşitlik bozulmadı. Gollerin tamamı maçın ikinci bölümünde atıldı.

D sınıfını ablukaya alan C sınıfı 2 gol bularak skoru 2-0'a getirdi. D sınıfı geriye düştükten sonra toparlandı. Baskıya başlayan D sınıfı emeklerinin karşılığını alarak oyunun son 5 dakikasında maçı 2-2 eşitliğe getirdi.

Oyunun son 7-8 dakikası oldukça heyecan verici oldu. C sınıfı kontra ataktan 3. golü buldu. Buna karşılık D sınıfı da savunmanın arkasına attığı bir uzun pas sonunda skoru 3-3'e taşıdı.

C sınıfı köşeden zor bir pozisyonda doksana bir gol daha attı ve maçın son 5 dakası 4-3 C sınıfı lehine döndü. C sınıfı maçta öne geçtikten bir poziyon sonra gol yememek için rakibini arkadan yere serince kırmızı kart gören Zilan C sınıfı 1 eksik bıraktı.

Okulum Kurtuluş March Madness futbol turnuvasında D sınıfı eksik C sınıfına karşı maçı penaltılara götürme fırsatlarını cömertçe harcadı. Boş kalenin çerçevesini bir türlü bulamayan D sınıfı maçı 4-3 kaybetti.

D sınıfına 3.lük maçında, C sınıfına ise final maçında başarılar dilerim

Erkekler - 11F vs 11D

Final maçına yakışır bir karşılaşma oldu. Her iki takımın lehine 2'şer penaltı kararı verildi. Toplam 4 penaltı atışandan sadece 11D'nin tek vuruşu gol oldu.

11F sınıfı akın akın 11D'nin kalesine yüklendi. Oldukça fazla pozisyon buldu. 2 topu direkten dönen 11F sınıfı nihayetinde maçta 1-0 öne geçmeyi başardı.

Bu dakikadan sonra özellikle Hesibo'nun yapması gereken asisteler yerine topu kendi kullanmayı denemesi 11F'in skor anlamında sonuçsuz kalmasına sebep oldu. 

Maç 1-1 ilerlerken önce 11D sınıfı sonra 11F sınıf penaltı kaçırdı. Okulum March Madness Kurtuluş Futbol turnuvasında maçın son saniyesinde 11D golü buldu. 11F için tükenen süre onlar için dramatik son oldu.

Böylelikle 11D sınıfı 11F sınıfını 2-1 yenerek finale gitmiş oldu. 11F sınııfına yarı finalde, 11D sınıfına da finalde başarılar dilerim.

Sportmenlik Uyarısı

Maçın sonunda Hesibo'nun spor odasında sportmenlik dışı davranışlarından dolayı Futbol 3.lük maçı dışındaki tüm branşlardan men edilmesine karar verildi. 

Ayrıca gol krallığının da geçersiz olması kararlaştırılmıştır.

Maçtan sonra Maşallah'ın kantin malzemelerine zarar vermesinden dolayı Basketbol 3.lük maçı dışında tüm spor müsabakalarından men edilmesine karar verilmiştir.

Maşallah ve Hesibo kalan zamanlarda Toplum Hizmeti Sorumluluğunu okulumuzda gerçekleşecektir. Belirlenen toplum hizmetinin tamamlanmaması durumunda alacakları ödüllerin geri çekilmesine karar verilmiştir. 

Adı geçen her iki sporcu öğrencimizin belirlenecek olan toplum hizmeti programını yerine getirmedikleri takdirde okul takımlarından çıkarılmasına karar verildi.
Paylaş:
spacer

1 yorum:

  1. Zor karar var umarım Enes bali adaletli davranmıştır

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.