OKULUM SINIFLAR ARASI BASKETBOL TURNUVASI | Yarı Finaller 11C vs 11E - 11F vs 12E

Basketbol Sınıflar Arası Yarı Finalleri

 Okulum March Madness Kurtuluş Basketbol Yarı Finalleri

Okulum March Madness Kurtuluş Basketbol yarı finalleri oynandı. Turnuvanın en büyük süprizi gerçekleşti. Şampiyonluğu kesin olarak görülen 11E sınıfı havlu attı.

Yarı final müsabakalarında 11C ile 11E sınıfı karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen müsabakada 11C sınıfı maçı 16-11 kazanarak adını finale yazdırmayı başardı.

Okulum March Madness Kurtuluş Basketbol turnuvasında tüm öğrenciler tarafından şampiyonluğu kesin olarak görülen 11E sınıfı maalesef sınıfta kaldı.

11C sınıfında Cuma'nın liderliğinde Küçük İtülü ve Eren adeta takım oyunu nasıl oynanır dersi verdi. Şiir gibi basketbol oynayan 11C sınıfına bir türlü önlem alamayan 11E sınıfı favori olduğu turnuvayı kaybetti. 

Maçta önce Eren sazı eline aldı. Eren'i durduralım derken Cuma'nın muhteşem paslarıyla Küçük İtülü 3'lük yağmurları yağdırdı. Çaresiz kalan 11E sınıfından Anıl ve Büyük İtülü teslim bayrağını çektiler.

Okulum Kurtuluş March Madness Basketbol turnuvasının diğer yarı final müsabakasında 12E sınıfı boy avantajını çok iyi kullanarak 11F sınıfının içerden sayı bulmasını engelledi. Buna karşılık dışardan atak etmeyen 11F sınıfı taktiksel olarak büyük hata yaptı.

Oyunu erkenden kontrol eden 12E sınıfı İbo ve Alp'in sayılarıyla maçtan 21-8 ayrılarak adını finale yazdırmış oldu.

Sportmenlik Hatırlatması

Basketbolcuların sportmence mücadelesinden dolayı kendilerini kutlarım. Ancak maçtan sonra mağlubiyeti kabullenemeyen Büyük İtülünün topa tekme ataması esef ile kınanmaktadır. 

Unutmayalım kaybetmeyi kabullenemeyen bir sporcu adayının basketbolcu olması konusunda ciddi şüpheler doğurur.

Bu durumu Büyük İtülünün acemeliğine verdiğimden sadece bir uyarıda bulunuyoruz. Kendisi yetenetli bir basketbolcu adayı olduğundan kaybetme ve kazanma durumunda davranışların nasıl olması gerektiğini çalışmasını tavsiye ediyorum.

Basketbol branşındaki 3.lük maçında  11E ve 11F sınıfına başarılar dilerim. Finalde karşılaşacak olan 12E ve 11C müsabakasına da tüm öğrencilerimizi davet ediyorum. Çünküm unutulmaz bir final yaşayacağımızı bekliyoruz.
Paylaş:
spacer

1 yorum:

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.