OKULUM SINIFLARARASI BASKETBOL FİNALİ SÜPERDİ

Sınıflararası Basketbol Finali

 Okulum Sınıflararası Turnuvada Finallerin Finali Basketbol Oldu


Okulum March Madness Kurtuluş sınıflararası basketbol turnuvasında 11C ile 12E sınıfı finalde karşılaştı. Bu yıl oynanan en heyecanlı final maçı olarak kayda geçti.

Okulum March Madness Kurtuluş sınıflararası basketblol turnuvasında 22-20 kazanan 11C sınıfı şampiyonluğa uzandı.

Çok çekişmeli geçen ve şampiyonu son anda belirleyen maçta 11C adına Cuma 12E adına da Ömeralp'in düellosuna sahne olan basketbol maçı adeta son saniyede belli oldu.

Bu yıl çok olgun bir basketbol oynayan Cuma, hem okul takımını hem de sınıf takımını bir meastro gibi sınıfını yönetti. 

Her ne kadar bu sezon bireysel ödül olmasa da, göstermiş olduğu performans ile Cuma hem maçın hem de bu yıl okulumuzun açık ara MVP'si konumuna geldiği için kendisini tebrik ederim.

Maç Nasıldı?

11C sınıfı oyunun başında skor liderliğini eline aldı. Fakat Ömeralp'in devreye girmesiyle oyun dengeye geldi. Cuma'nın oyuna yön vermesiyle 12E sınıfı bir türlü öne geçmeyi başaramadı.

Maçın son 1 dakikasına girildiğinde skorda 20-20 beraberlik vardı. Basketbol turnuvasının şampiyonluğu artık bir basket uzaklığa gelmişti. Atanın kazanacağı noktaya gelen maçta, Cuma'nın asistini 3 sayı çizgisi gerisinde Küçük itülü sayıya çevirince 11C sınıfı şampiyonluğu 20-20'lik skor ile kazanmayı başardı.

Sınıflararası basketbol turnuvasında şampiyonluğu kazanan 11C sınıfına başarıları hayırlı olsun. Şampiyonluk yaşayamadan mezun olacak olan 12E sınıfını da gönlümüzün kazananı olarak görmekteyim. 

Tebrikler çocuklar

Finalist 12E

Mezuniyeti şampiyonlukla yapmak isteyen 12E sınıfı maalesef finalist olarak okulumda uğurlanacaklar. Okuluma kattığınız basketbol değerleri için hepinize teşekkür ederim çocuklar.

Sınıflararası Basketbol Finalisti



Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.