OKULUM SINIFLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI | Yarıfinal - 11E vs 10C

March Madness Kurtuluş Voleybol 11E-10C

 Okulum March Madness Kurtuluş Voleybol Turnuvası | 11E vs 10C

Okulum March Madness Kurtuluş sınıflar arası voleybol turnuvasının yarı finalinin ilk maçında 11E ile 10C sınıfı karşı karşıya geldi. Maçı 2-0 kazanan 10C sınıfı adını finale yazdırdı.

Maçın ilk setinde oldukça çekişmeli bir müsabaka izledik. İlk seti 11E sürekli önde götürdü. Servisleri kaşılayan 10C sınıfı sorun yaşamasına rağmen set sonunda durumu toparladı. Buna karşılık 11E sınıfı hamle yapamayınca çok çekişmeli geçen ilk seti de 10C kazanmasını bildi.

Okulum March Madness Kurtuluş sınıflar arası voleybol turnuvasında ikinci setin başlarında bu kez 10C sınıfı çok iyi ilerledi. Ancak 11E sınıf maçtan bir türlü kopmadı. 11-11 iken yapılan basit hatalar sonunda 10C sınıfı ikinci seti de aldı.

Sınıfların maçlarında takım arkadaşlarının birbirleriyle iletişim sorunu yaşamaları sayı kaybetmelerine sebep olmuştur. Dolayısıyla final maçında bu gibi sıkıntıların takımların başına bela olacağı ön görülmektedir.

Final yaklaşırken kaybeden takımların ellerinde bir done olmadan itirazları söz konusu olmaktadır. Sınıflar arası turnuvaların merci kararı Beden Eğitimi Zümresi olup, itirazların somut nedenlere dayanmadan yapılmaması tavsiye edilmektedir.

Her iki takımın da sportmence mücadelelerinden dolayı kendilerini kutlarım. 11E sınıfına 3.lük maçında, 10C sınıfına da final maçında başarılar dilerim.
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.