PITSBULL'A TEŞEKKÜRLER



Öğrencilerime Teşekkür

Okulum Sportif Faaliyetlerindeki Öğrencilerime


2022-23 sezonunda okulumda düzenlenen sportif faaliyetlerde emeği geçen öğrencilerime teşekkürlerimi sunmak için bu makaleyi yazıyorum.


Hem sportif faaliyetlere katılan hem de perde arkasında olan siz sevgili öğrencilerime destekleri için sonsuz teşekkür ederim. Yaptıklarınızın kıymetini ölçmek oldukça zordur. Bu yazımda sizleri onurlandırabilirsem ne mutlu bana.

Geçtiğimiz sezonda il bazında erkek basketbol, kadın voleybol, satranç, yüzme, teakwondo, gureş, kadın futsal ve erkek futbol takımlarıyla mücadele ettik. 

İlçe bazında ise ildeki takım sporlarına ek olarak atletizm ve satranç branşlarında yer aldık. Ayrıca gençlik oyunlarında kadın balon futbol takımımız yarıştı.  

Bir de sınıflararası maçları yapıldı.Yarışmalarda yer alan sporcularımı kutlarım.

Yarışmalarda yer alan öğrencilerime, okul spor başkanı Cemre’nin perde arkasındaki çalışmalarına, voleybol takımı için kahrımı çeken Derin, Duana ve İlayda'ya, sınıflararası maçları yöneten Bali'ye, Hesib'e, Erkek futbola el atan Tarım’a çok teşekkürler.

Basketbol erkek takımını 30 yıl sonra kürsüye taşıyan erkek basketbol oyuncularının hepsine oz3l teşekkür ederim. Maşallah, Anıl, Büyük ve Küçük ITÜ'lüye, Ömer'e, Beşiktaşlıya, Eren'e, Maestro Cemil'e, mezun İBO'ya, Serkeş'e tarih yazdıkları için teşekkürler.

Kadın futsal takımının dağılmasına rağmen kupayı kazanan kadın gücüne teşekkürler. 

Sahada ve perde arkasında olan siz sevgili öğrencilerimle okulum sportif faaliyetleri yürümekten şeref duydum. 

Hepinize iyi tatiller...
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.