Fikirlere Açık Basketbol Koçu

 Fikirlere açık basketbol koçu pozisyonu itibariyle kritik bir konumda bulunur. Bu konumunu basketbol bilgisini kullanarak genç basketbolcu adayının yeteneklerini ortaya çıkarır.

Fikirlere açık basketbol koçu genç basketbolcu adayının becerilerini görünür kılarken, iletişim becerilerini etkili kullanmalıdır.

Açık Fikirli Antrenörler

Basketbol Koçunun Fikirlere Açık Olması


Genç basketbolcul adayları koçlardan basketbol ve hayat hakkında çok şey öğrenir. Bundan dolayı genç basketbolcu adayı koçun ne dediğini o an anlamasa bile daha sonra bir şeyleri fark edecektir. 

Basketbol koçu, öğretmen ve bunun gibi figürler gençlere geleceği işaret eden kişilerdir.

Fikirlere açık basketbol koçunun sadece yenilikleri takip etmesi oyun bilgisinin yeterliliği için gerekli değildir. Yeni kuşaklara rehberlik yapan basketbol koçu oyunun ve eğitimin bir parçasıdır.

 

Fikirlere Açık Basketbol Koçu Ne Yapar?

 

Fikirlere açık basketbol koçu, bilgisini, deneyimlerini bir süzgeçten geçirdikten sonra hareket eder. Basketbol koçu sadece sahada değil, saha dışında da bir tutarlılık gösterir. Bunun için kendini geliştirmeye açık olan kişidir.

Koç basketbolu kullanarak bilgisini ve deneyimlerini geliştirir. Fikirlere açık basketbol koçu genç basketbolcu adaylarının iyi birer insan, iyi birer sporcu ve iyi birer öğrenci olması için onlara yardımda bulunur.

Açık Fikirli Koçlar


Fikirlere açık olan ve kendini her alanda geliştirmeye çalışan koçlar, genç basketbolcu adaylarının zihinlerini açmaya yardım eder. Onlara rol model olmak için kendini her alanda geliştirmeye çalışır.

Sonuçta fikirlere açık basketbol koçu demek, gelecek nesillerin yetişmesi için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan kişidir. Bu koçlar sadece basketbol eğitmeni değil ayrıca birer öğretmen olmaktadır.

Bu açıdan bakıldığında koç, oyuncularına paha biçilmez bir hediye vermektedir. 

Basketbolla kalmanız ümidiyle.
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.