GİDENLERİN ARDINDAN VE BASKETBOL

Earthquake and Basketball

 Depremde Kaybettiklerimizi ve Basketbola Gönül Verenleri Saygıyla Anıyorum

6 Şubat 2023 günü ikiz depremler 10 ilimizde ağır tahribatlara neden oldu. Yüreğimizin karardığı bu gecede hayatını kaybedenlere rahmet yakınlarına da sabırlar diliyorum.

Basketbol camiamızdan çok isim kaybettik. Sporcularımız, antrenörlerimiz, hakemlerimiz, yöneticilerimiz ve yitirdiğimiz basketbol sevdalılarının ışıklar içinde uyumasını diliyorum.

Deprem hepimizin yüreğinden bir şeyler aldı götürdü. Pek çok acıya şahit olduk. Bunlar da yüreğimizi daha da dağladı. Acının yanında dayanışmanın ve umudun olduğu zamanları gördük. Bunlar da yüreğimize bir nebze olsun su serpti.

Yaşadığımız bu büyük acıyla artık kenetlenip birlikte yaralarımızı kapatmanın zamanı geldi. Basketbolun kendisiyle elimi uzatabileceğim bir alan var ise seve seve içinde yer alacağımı belirtmek isterim.

Yitirdiğimiz basketbol emekçileri şunu bilmelidir ki, artık basketbolu götürdüğüm her yerde yüreğimde sizleri de taşıyacağım. Hiç tanışmamış olsak ta aynı paydada sizlerle yer almak benim için onurdu.

Basketbola kattığınız her şey için sizlere teşekkür ederim. Umarım şimdiki yeriniz ışıklar ile aydınlatılmıştır. Tek tek adınızı burada zikrederek acıları deşmek istemediğimden yitirdiğimiz tüm basketbol emektarları;

Hoşçakalın...
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.